Zasto scs ne zeli radit Hrvatsku i cijeli balkan...

Post Reply
Jakov1522
Posts: 123
Joined: 03 Mar 2015 14:11
Location: Somewhere in Continental Croatia
Croatia

25 Oct 2015 13:50

Ja potpuno ne razumijem scs sta oni rade ono 10-20km treba do Hrvatske od Pecs do granice nase. Zato sam i startao ovaj topic jer su zbunjeni potpuno :roll: :?
Developing JakLand (imagine state). Find it here: viewtopic.php?f=37&t=14611&p=141738#p141738

Image

Beta-tester of Project Balkans

User avatar
scaniac
Posts: 95
Joined: 25 Mar 2015 00:21
Croatia

10 Nov 2015 09:25

čuj zemo, ko zna, možda jednog dana i hoće, treba nekako povezat Grčku sa ostatkom mape hehehe, a moje mišljenje je, ako i budu pravili Ex-Yu države, da će to bit veoma rustikalno, jedna, eventualno 2 ceste, 3-4 grada po državi i to je to, al ako malo bolje pogledaš južni dio mape, vidjet ćeš da su napravili pripremu, na jednom mjestu u Austriji, mislim kod Klagenfurta, na putokazu piše Ljubljana, ima petlja napravljena, al je blokirana, nemože se sić sa autoceste, dakle cijeli južni dio ets2 mape je pripremljen za Ex-Yu, Szeged je na nekih 30tak kilometara od Subotice u Srbiji, Pecs otprilike isto toliko od Donjeg Miholjca, a već sam spomenuo ovaj putokaz za Ljubljanu kod Klagenfurta
Image

Maruskic
Posts: 1
Joined: 24 Jul 2016 14:54
Croatia

24 Sep 2016 09:04

Ja bih htio da oni sto prije naprave Balkan, jer on dosta povezuje Europu s jugom :)

User avatar
bratogo
Posts: 48
Joined: 04 Sep 2013 17:42
Location: Srbija / Beograd
Serbia

09 Oct 2016 14:30

Pa oni nisu uradili "paintjob" za bivse republike Jugoslavije a kamoli da urade mape. Nema nas dovoljno fanova igre. U Srbiji mozda nas stopedeset do dvesta fanova odprilike, a mozda i manje. Ja se jedino nadam u ProMods, jedino oni ako budu hteli da urade mape bivsih republika Jugoslavije.

User avatar
Master_of_the_roads
Posts: 343
Joined: 10 Sep 2015 14:21
Location: Bernardin
Slovenia

26 Oct 2016 15:31

Što se tiče nedovoljno fanova igre, na tome već rade takođe Promods ekipa i Project Balkans ekipa, na početku bilo samo nekoliko slovenačkih i hrvatskih gradova a posle toga Pr. Balkans ekipa dodala još nekoliko gradova i Promods sada radi na nešto širem Balkanu, uključujući Bugarsku, Grčku, Crnu Goru, Makedoniju i posle nekoliko meseci biće urađen i manji deo Turske od strane drugoga developera. Ja se samo nadam da će oni stići na vreme, neću ništa njih pitati o tome kada će to biti jer znam za odgovor njihove ekipe, kad bude spremno. ;)

Podržavam svaku njihovu inicijativu da bude što pre što bolje izdato i sa više detalja nego ona standardna karta u vanilla izdanju. SCS i niti ne razmišlja o našoj okolini i širem Balkanu, jer ima više posla sa francuskim DLC-om.

Sve dok imamo Promods i Project Balkans ekipu, SCS-a nećemo ni trebati.

Što se Hrvatske tiče, urađeno jeste bilo oko Virovitice, Križevca, Donjeg Miholjca i Slavonskog Broda, dela granice s Mađarskom i samo još nije stigao ni deo granice sa Slovenijom, to će uskoro biti završeno, kompletno sa Zagrebom i preostalim gradovima. Nešto posla imali su i u Bosni i Hercegovini, gradovi poput Broda i Doboja već rade, nekoliko km puteva bilo je dodato. Takođe u Srbiji već radi nekoliko km autoputa prema Beogradu i ostalim krajevima, dodata je Sremska Mitrovica. Sve ovo može da se koristi na najnoviji ediciji ETS 2 1.25x ili Steam. Redosled za upotrebu Promods 2.11 karte te Project Balkans 2.12 mora da bude tačan, inače neće ništa lepo raditi.
Ako treba više informacija, onda predlažem da svi pročitate sekciju foruma Balkans. Sve ovo u sekciji Development & Updates kada se nalazite na početnoj stranici Promodsa.

Za Project Balkans treba da idete na njihovu Facebook stranicu za više detalja, imaju i svoju sekciju na Promods stranici kada idete prema kraju, nalazi se u subforumu Other maps & mods / Map mods / Project Balkans 2.12
Svima lep pozdrav i uspešan kraj sedmice. :)
Adrian Gašper

User avatar
bratogo
Posts: 48
Joined: 04 Sep 2013 17:42
Location: Srbija / Beograd
Serbia

28 Oct 2016 17:53

Lepo je ovo pročitati, ja sam u mom postu predhodnom i napisao da mogu da se uzdam u ProMods. Koliko smo aktivni i koliko ima fanova je dokaz da sam ja napisao post 9.10 a ti 26.10, velika je to razlika. Jedva čekam da izađe nova verzija ProMods-a sa Ex Yugom.

User avatar
Master_of_the_roads
Posts: 343
Joined: 10 Sep 2015 14:21
Location: Bernardin
Slovenia

28 Oct 2016 18:15

To što sam ja tek tada odlučio da napišem i ti pre mene, nije baš bitno u ovom slučaju, ono što jeste bitno jeste da Promods završi projekt i da kako ti već rekoh, dobijemo kompletnu Ex-Yugu. Svi znamo da biće to kad je karta spremna i bez sitnih bugova. Nadam se da pre Božića, do tada, prijatno. :)

Vreme da se nešto doda već postojećem, kako jeste Promods počeo da prošire teritoriju za Balkan i Gregov tim od Project Balkansa nešto uradio sa teritorijom Srbije i Bosne, pa onda savetujem da oni koje vas to zanima, isprobate noviju verziju Project Balkansa 2.3 ili nešto novije uskoro, ja se nadam se da će to ispuniti sva očekivanja, a kad Promods završi kompletan rad na Balkanu, onda biće veoma lepo, kilometar po kilometar svaki dan na putevima Hrvatske, Bosne, Srbije, Crne Gore te Makedonije i Grčke, Bugarske takođe. :)

Jedna zamerka, sve novine neće da rade na staroj verziji ETS -a 2 1.26 Steam ili bez njega, nego treba da se prođe na 1.27 ili više, pošto jeste SCS nešto novo uradio sa modelima i teksturama igre, dodao policijska kola za svaku vanila državu a to jest Promods već prilagodio novom izdanju te ubacio kola za sve evropske države. Pošto nisu ni svi modovi koji postoje na internetu prilagođeni novom izdanju, bar zasada onaj koji ne želi nadograđivati, to i ne treba da uradi.

Znači svi stariji modovi moraju da idu ili da se kamioni prodaju pre nego da se promeni stanje profila tako da se brišu podaci tih modova bez ispadanja od igre u slučaju da se stariji profil prepiše sa novim bez dodatnog brisanja podataka.

Prijatno. ;)
Adrian GašperPost Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest