map editor background image issue

Modding school: Learn it from the masters
Post Reply
fusebox
Posts: 2
Joined: 06 Jan 2019 03:22

07 Jan 2019 02:32

Trying to start my own map and i understand the map making basics but i am having a problem with the background image. it is red and says texture not found. below is the log but i don't understand what is the error. if anyone could help i would really appreciate it

00:00:47.283 : <WARNING> [tobj] Sanitized '<MEMFILE><UNKNOWNFS>/material/editor/va.tobj' functionality - found 0x88, expected 0x01.
00:00:47.284 : <ERROR> [tobj] Failed reading map name from file '<MEMFILE><UNKNOWNFS>/material/editor/va.tobj'.
00:00:47.503 : <WARNING> [tobj] Sanitized '<C:/Users/susie09/Documents/American Truck Simulator/mod/va.scs | >/material/editor/va.tobj' functionality - found 0x88, expected 0x01.
00:00:47.504 : <ERROR> [tobj] Failed reading map name from file '<C:/Users/susie09/Documents/American Truck Simulator/mod/va.scs | >/material/editor/va.tobj'.

User avatar
PapierSUHD
Developer
Posts: 47
Joined: 09 Jan 2017 16:27
Location: Oranienburg

07 Jan 2019 16:18

You probably pressed A on your keybord. A activates the background map, but if you don't have one the background is red and says "texture not found". Press A again (or once more, if it doesn't work) and the background should be normal again.
Developer for Hungary

Currently working on:
Hajdú-Bihar

fusebox
Posts: 2
Joined: 06 Jan 2019 03:22

20 Jan 2019 01:21

sorry for such a long time for a reply. i finally got it figured out the other day. thanks for the reply



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests