[Modding] Country Definition

Modding school: Learn it from the masters
Post Reply
User avatar
Poland.Ball
Posts: 63
Joined: 19 Oct 2018 14:56

19 Jan 2019 15:40

Hey there.
I was right now defining a new country. I copied an old country, changed all the stuff (Name, timezone, id,...).
Now i'm stuck here: I'd like to have the country defined on the road. But as I open the Node Properties / Country Border, my Australia does not pop up. What am I doing wrong here?

http://prntscr.com/m9b81x

I'm repeating: The def is correctly set up.

Code: Select all

country_data: country.data.australia
{
	country_id: 189
	name: "Australia"
	name_localized: "@@[email protected]@"
	country_code: "AUS"

	pos:(324894, 0, 147389)

	fuel_price: 1.35

	lights_mandatory: false
	leftside_traffic: true
	driving_tired_offence: true

	time_zone: 600		# +10 h
}


User avatar
arayas
Posts: 47
Joined: 10 Mar 2016 20:13
Contact:

19 Jan 2019 17:05

Create "country.yourname.sii" to point to your australia.sii file in DEF folder.
---------------------------------------------------------------------------
SiiNunit
{

@include "country/australia.sii"
}
Editor of Romania Extended Map
roextended.ro
[email protected]
ROEXTENDED FORUM
Personal Mods ATS and ETS - Superzoom, Superlights, Normal Economy, Super Traffic, Loading Screens, Black Friday, Virtual Mirrors

User avatar
Poland.Ball
Posts: 63
Joined: 19 Oct 2018 14:56

19 Jan 2019 17:44

^ I have it already.^
EDIT: LOL. I know what the mistake was.
My country.aus.sii had this config:
SiiNunit
{


@include "/country/australia.sii"
}


Well, the / before country made the game to not load it.
Thanks for helping!



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests