editor problem ETS2

Modding school: Learn it from the masters
Post Reply
stradastatale16
Posts: 6
Joined: 18 Nov 2018 19:05
Donation rank:

30 Aug 2019 10:39

Hello, I've two questions: is it normal? Please go to the image
Second question: after than I press A to see the google maps map, how can I improve the resolution?
I can't see anything on the google maps map. Please help me
Attachments
Cattura.PNG
Cattura.PNG (201.23 KiB) Viewed 176 times

User avatar
scan720
Posts: 1183
Joined: 31 May 2014 13:57
Donation rank:
Location: Munich, Bavaria, Germany
Contact:

30 Aug 2019 12:39

Hi,

1. It helped me to restart the game.
2. Thats from the scale. (1:19)
If you wanna improve it. You need to do a new one
PM User since: 1.62
Currently Development: Working in Italy

stradastatale16
Posts: 6
Joined: 18 Nov 2018 19:05
Donation rank:

30 Aug 2019 12:53

I tried to restart buy It was the same
How can i create a new scale?

User avatar
scan720
Posts: 1183
Joined: 31 May 2014 13:57
Donation rank:
Location: Munich, Bavaria, Germany
Contact:

30 Aug 2019 15:39

1. Hmm.. thats strange then
2. No, I mean you need to do a new Background map
PM User since: 1.62
Currently Development: Working in Italy

stradastatale16
Posts: 6
Joined: 18 Nov 2018 19:05
Donation rank:

30 Aug 2019 15:42

1) How can you help me?
2) how can i do another background map?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9312
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

30 Aug 2019 15:59

Sorry, but modding is not about asking questions about everything and getting a step by step guide...
Investigate existing background files, spend some time (maybe hours) to understand it and then try to make your own one - if you fail, try again, and again. That's what modding is about ;) Trying, failing and finally succeeding. If you want easy tutorials, stick to "normal" modding - creating new roads and so on. Making a new map in a new scale, with a new background is more advanced and you won't find many people who know how to do this.

When I had the exact same question - I need a background map, how do I create one? - I checked SCS files, tried and it worked after few fails and tweaks. No questions asked to anybody, except myself ;)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest