Page 1 of 1

[RESOLVED] How to change semaphores on prefabs?

Posted: 07 Dec 2019 18:08
by Furkan6161
Hello guys,

I want to ask that how can i change the default "city_single" named ugly semaphore on my map project with the Turkish semaphores on road to black sea dlc? :|

I hate this ugly semaphore and i want to change it;
Image

I want to use these semaphores instead of the default one;
Image

So how can i do it please help me about that :roll:

P.S: Let me know if u can't load pics

Re: How to change semaphores on prefabs?

Posted: 07 Dec 2019 19:30
by EG0611
Semaphores are related with which country is assigned to related prefab or road. So you have to make the game thinks that; that junction prefab belongs to a country, in this example; Turkey. There are 2 ways to do it;

1. Build a road network from existing Turkey DLC to that prefab. Rebuild map and semaphore appears.
2. Build a road and make it a border cross. Make correct side Turkey and connect that road to junction. Rebuild map and semaphore appears.

You can check how borders are made by taking a look at current borders.

Re: How to change semaphores on prefabs?

Posted: 07 Dec 2019 22:31
by Furkan6161
ohh okay it worked thx for that :)