Modding Q&A

Modding school: Learn it from the masters
User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9816
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

05 Nov 2016 23:03

I already answered you here. Please, don't double post the same question.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

EG0611
Developer
Posts: 998
Joined: 27 Apr 2016 08:53

08 Nov 2016 20:27

In map editor, mod folder gives priority to mods with alphabetical order or reverse alphabetical order? For example if I want to give a mod high priority, I have to name it aaa_modname.scs or zzz_modname.scs ?
Image
Image
Image

Starfruit 017
Posts: 666
Joined: 26 Mar 2014 21:22
Location: Blank

08 Nov 2016 20:49

It is zzz*mod_name*
Join my forum : My Forum!

View my Projects: My Map Work

User avatar
MandelSoft
Lead Developer
Posts: 3771
Joined: 08 Aug 2013 10:48
Location: Zoetermeer [NL]

08 Nov 2016 21:39

Personally, I avoid adding more and more z's. Instead, I use a number suffix after the first z, like:
"promods-v211-assets.scs"
(...)
"z0_my_not_so_awesome_mod.scs"
"z1_my_awesome_mod_override.scs"

This always work and with the number you can even fiddle with the priorities without getting lost in all the z's
Your daily dose of wisdom!
╔═══╗────╔═╗╔═╗────╔╗
║╔═╗║────║║╚╝║║────║║
║╚═╝╠═╦══╣╔╗╔╗╠══╦═╝╠══╗
║╔══╣╔╣╔╗║║║║║║╔╗║╔╗║══╣
║║──║║║╚╝║║║║║║╚╝║╚╝╠══║
╚╝──╚╝╚══╩╝╚╝╚╩══╩══╩══╝
Don't ask us for a release date; we don't know either.

User avatar
LoaderSaints
Moderator
Posts: 1752
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

09 Nov 2016 17:58

I used to use a 3 digit system for my mods before the Mod Manager existed so the mod with the lowest priority had a prefix of 000 and the next one had 001 and so on. ;)
ImageImage
ImageImage
ImageImage

Matt723
Posts: 38
Joined: 26 Dec 2015 18:33

14 Nov 2016 04:16

Hello everyone,
You may know me from my thread "Project Hungary" in the Off- Topic section. Recently, I've gotten to work on modding Hungary. However, I've ecountered a big problem.
I tried doing everything in the youtube videos I found (specifically ParadiseRacer's) to access the map editor, but it keeps glitching out during the transition from regular interface to editor and shows up a black screen with only some of the console items. Please help with some suggestions on what to do to fix this problem.
Thanks in advance!
I don't always play ETS2, but when I do, I prefer it with ProMods.
Keep trucking, my friends...

Image

User avatar
LoaderSaints
Moderator
Posts: 1752
Joined: 31 Mar 2014 13:49
Location: LoaderTech HQ, Uusimaa, Finland
Contact:

14 Nov 2016 08:32

Is the screen black or simply the background in the editor?
ImageImage
ImageImage
ImageImage

User avatar
plykkegaard
Modeller
Posts: 2549
Joined: 19 Sep 2014 19:18
Donation rank:
Location: Jylland
Contact:

14 Nov 2016 10:21

Please provide us with some screenshots could be several things or even some unknown issue from the description
3D Artist - Moderator - Beta tester

Samot2003
Posts: 5
Joined: 11 Feb 2016 19:26

14 Nov 2016 21:16

I'm working with Ets2 editor, but I don't know how do i create my own sign templates. Please help me in this question with a tutorial, thank you! :D

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9816
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

14 Nov 2016 22:12

Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests