winrar arşiv bozuk hatası alıyorum

saas12344
Posts: 1
Joined: 11 Jul 2016 10:59

11 Jul 2016 14:39

İnternet download manager'i indirip dosyaları öyle indir.Tarayıcı üzerinden indirdiğimde sorun yaşadım idm ile indirdikten sonra sorun çıkmadı.

TCDjWoRD
Posts: 2
Joined: 31 Oct 2015 22:43

13 Jul 2016 13:57

slm ben ıdm ıle ıkı sefer ındırdımyanı aynı bence beleş arşivler hatılı cunku raralısını alsınlar dıye düşünüyorum

anljy
Posts: 12
Joined: 16 May 2015 00:15
Location: Ankara

14 Jul 2016 15:16

Arkadaşlar rarlarda sıkıntı yok.Ülkemizdeki internet altyapısı iyi olmadığından dolayı 1 sn lik kesilmede bile düzgün inmiyor ve arşiv hatalı diyor.Bir tanesi bile bozuk olsa arşivler açılmaz.Tek tek indirmeye çalışın.

TCDjWoRD
Posts: 2
Joined: 31 Oct 2015 22:43

15 Jul 2016 07:42

Valla ben tek indirdim yine aynı baska sitelerden rarli dosya cekip indirdigimde boyle hata almiyorum .ama adamlarda hakklı sonucta bir emek var adamda emeginin karsikigini bekler bence

furkansahin01
Posts: 9
Joined: 04 Jun 2016 15:57
Donation rank:

15 Jul 2016 18:30

Azerbaycan üzerinden paypal hesabı açıp satın aldım bende.

ulaszcn
Posts: 2
Joined: 22 Sep 2015 15:48
Donation rank:

25 Jul 2016 10:41

Aynı sorun bende de var bir çözüm bulunmalı artık satında alamıyoruz

MYE2001
Posts: 531
Joined: 03 May 2015 10:36
Location: Istanbul,Turkey

11 Aug 2016 18:35

Çok geç cevap verdiğim için özür dilerim.

Ben dün ProMods 2.1'i indirdim, bir sorun oluşmadı. Belki linkler yenilendiğinden dolayı artık Türkiye'de sorun oluşturmuyordur? Tekrar deneyebilirseniz sorununuz çözülebilir. Ayrıca kurulum rehberini ProMods 2.1 için güncelledim, belki yardımcı olabilir.

http://www.promods.net/viewtopic.php?f=38&t=7603

piranha61
Posts: 1
Joined: 23 Dec 2014 13:55
Donation rank:

22 Sep 2016 05:33

sonuçta dosya bozuk. bi elden geçmesi lazım aynı hatayı bende alıyorum. iyi çalışmalar.

mhdurgn
Posts: 1
Joined: 10 Jul 2016 09:48
Donation rank:

29 Sep 2016 20:00

bence promods ücretli alalım diye böle yapıyo. internetteki anlık kesilmeyle alakası yok. sabahtan beri 100 kere denedim 100mps lik internetlee

husnupeksu
Posts: 58
Joined: 27 Feb 2015 20:20
Location: antalya-Turkey

07 Oct 2016 20:51

Arkadaşlar ben güncelleme ilk çıktığı gün indirdim hiçbir sıkıntı olmadanda oynuyorum.ilk başta bendede oyundan atmalar vardı ama kullandığım modları eleye eleye şu an sıkıntısız oynuyorum PROMODS un kendi treyler modu dahi bozuk onu bile çıkardım ben,Yani bu bende böyle ama belki herkeste aynı değildir bilemiyorum ayrıca çıkardığınız dosyaları(7 zip ile) mod klasörüne belli bir dizilim ile atmanız gerekiyor ben yaptığım sıralamayı aşağıya yazıyorum umarım yararı olur,
PROMODS Definition package
PROMODS Map package
PROMODS Media package
PROMODS Models package 3
PROMODS Models package 2
PROMODS Models package 1
PROMODS Assets package.
Last edited by husnupeksu on 01 Apr 2019 16:34, edited 1 time in total.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: ruzgar81 and 2 guests