ProMods 2.16 Bazı Bölgelerde Oyundan Atıyor

User avatar
crezzyiso
Posts: 14
Joined: 30 Dec 2015 23:04

29 May 2017 22:07

Arkadaşlar Livorno, frenze, genova, antwerpen, zagreb ve fora adalarında bu bölgelerde bende hep oyundan atıyor Hotfix de kullanıyorum acaba benim gibi bu bölgelerde hata alıp oyundan atma oluyor mu sizde de sistemim çok daha fazlasına yeter bunu da belirteyim herkese iyi akşamlar.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬♡♥̷̥̑ஜCILGIN♥̷̥̑PiYANiSTஜ♥̷̥̑♡▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

altunsoy_07
Posts: 19
Joined: 16 May 2017 23:41

05 Jul 2017 14:22

crezzyiso wrote:
29 May 2017 22:07
Arkadaşlar Livorno, frenze, genova, antwerpen, zagreb ve fora adalarında bu bölgelerde bende hep oyundan atıyor Hotfix de kullanıyorum acaba benim gibi bu bölgelerde hata alıp oyundan atma oluyor mu sizde de sistemim çok daha fazlasına yeter bunu da belirteyim herkese iyi akşamlar.
pc iyi değilse kasmalar oluyorsa bazen oyunun ıcındekı texture lerı yuklerken donuyor ve pc kaldırmıyor zorlanmasın dıye pc oyund atıyor dırekt o bendede oluyordu bazen ışınlanınca ( goto ile ) bir anda pc ye yüklenince textureler pc iyi diyorsan orasını bilemem
Image

User avatar
crezzyiso
Posts: 14
Joined: 30 Dec 2015 23:04

12 Jul 2017 17:01

altunsoy_07 wrote:
05 Jul 2017 14:22
crezzyiso wrote:
29 May 2017 22:07
Arkadaşlar Livorno, frenze, genova, antwerpen, zagreb ve fora adalarında bu bölgelerde bende hep oyundan atıyor Hotfix de kullanıyorum acaba benim gibi bu bölgelerde hata alıp oyundan atma oluyor mu sizde de sistemim çok daha fazlasına yeter bunu da belirteyim herkese iyi akşamlar.
pc iyi değilse kasmalar oluyorsa bazen oyunun ıcındekı texture lerı yuklerken donuyor ve pc kaldırmıyor zorlanmasın dıye pc oyund atıyor dırekt o bendede oluyordu bazen ışınlanınca ( goto ile ) bir anda pc ye yüklenince textureler pc iyi diyorsan orasını bilemem
Sistemden değildir diye tahmin ediyorum yinede bilgilendirme için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬♡♥̷̥̑ஜCILGIN♥̷̥̑PiYANiSTஜ♥̷̥̑♡▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

EG0611
Developer
Posts: 979
Joined: 27 Apr 2016 08:53

15 Jul 2017 04:56

Promods 2.17 kullanıyorsun değil mi? Bir de mod olarak başka neler kullanıyorsun?
Image
Image
Image

User avatar
crezzyiso
Posts: 14
Joined: 30 Dec 2015 23:04

19 Jul 2017 11:56

elitegamer0611 wrote:
15 Jul 2017 04:56
Promods 2.17 kullanıyorsun değil mi? Bir de mod olarak başka neler kullanıyorsun?
Başlıktan da anlaşıldığı gibi 2.16 kullanıyorken oluyordu bu, şu an 2.17 ye geçiş yaptım fakat işimden dolayı bir türlü kullanma fırsatı bulamadım kullandığım da yine bir hata alırsam bu konunun altına yazarım diğer yandan mod klasörüm oldukça kabarık 291 adet mod mevcut harita olarak da promods, rusmap, rus güney bölgesi, rus açık alanlar, çin tayvan, eaa, güney kore adventure ve panjelajers haritalarını beraber kullanmaktayım ilginiz için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬♡♥̷̥̑ஜCILGIN♥̷̥̑PiYANiSTஜ♥̷̥̑♡▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

EG0611
Developer
Posts: 979
Joined: 27 Apr 2016 08:53

19 Jul 2017 13:42

crezzyiso wrote:
19 Jul 2017 11:56

Başlıktan da anlaşıldığı gibi 2.16 kullanıyorken oluyordu bu, şu an 2.17 ye geçiş yaptım fakat işimden dolayı bir türlü kullanma fırsatı bulamadım kullandığım da yine bir hata alırsam bu konunun altına yazarım diğer yandan mod klasörüm oldukça kabarık 291 adet mod mevcut harita olarak da promods, rusmap, rus güney bölgesi, rus açık alanlar, çin tayvan, eaa, güney kore adventure ve panjelajers haritalarını beraber kullanmaktayım ilginiz için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Bu kadar çok harita modu ile oyunun hata vermemesine imkan yok zaten.
Image
Image
Image

User avatar
crezzyiso
Posts: 14
Joined: 30 Dec 2015 23:04

26 Jul 2017 18:18

elitegamer0611 wrote:
19 Jul 2017 13:42
crezzyiso wrote:
19 Jul 2017 11:56

Başlıktan da anlaşıldığı gibi 2.16 kullanıyorken oluyordu bu, şu an 2.17 ye geçiş yaptım fakat işimden dolayı bir türlü kullanma fırsatı bulamadım kullandığım da yine bir hata alırsam bu konunun altına yazarım diğer yandan mod klasörüm oldukça kabarık 291 adet mod mevcut harita olarak da promods, rusmap, rus güney bölgesi, rus açık alanlar, çin tayvan, eaa, güney kore adventure ve panjelajers haritalarını beraber kullanmaktayım ilginiz için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Bu kadar çok harita modu ile oyunun hata vermemesine imkan yok zaten.
Konuyu doğru şekilde okuyup anlamanızı isterim..
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬♡♥̷̥̑ஜCILGIN♥̷̥̑PiYANiSTஜ♥̷̥̑♡▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

EG0611
Developer
Posts: 979
Joined: 27 Apr 2016 08:53

26 Jul 2017 20:25

crezzyiso wrote:
26 Jul 2017 18:18

Konuyu doğru şekilde okuyup anlamanızı isterim..
İyi peki git bildiğin gibi yap ve 200 küsür modunla oynamayı dene ama gene de crash'ların önüne geçemezsin.
Image
Image
Image

User avatar
crezzyiso
Posts: 14
Joined: 30 Dec 2015 23:04

02 Aug 2017 17:56

elitegamer0611 wrote:
26 Jul 2017 20:25
crezzyiso wrote:
26 Jul 2017 18:18

Konuyu doğru şekilde okuyup anlamanızı isterim..
İyi peki git bildiğin gibi yap ve 200 küsür modunla oynamayı dene ama gene de crash'ların önüne geçemezsin.
Arkadaşım bunun mod ile alakası yok bazı yorumları okudum herkes haritadan şikayetçi olduğundan haritadan kaynaklı hatalar olduğunu öğrendim geçen de oyunun başına geçip dediğim yerlerden sorunsuz geçtim 2.17 sürümü ile artık oralarda ki hatalar giderilmiş diğer yandan sistemime güveniyorum bu yüzden bütün modlarım aktif olup tıkır tıkır çalışmaktadır tekrar belirteyim konuyu doğru şekilde okuyup anlamanızı isterim lütfen lüzumsuz yorum yapmayın saygılar..
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬♡♥̷̥̑ஜCILGIN♥̷̥̑PiYANiSTஜ♥̷̥̑♡▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

soneryilmaz1907
Posts: 47
Joined: 08 Oct 2016 22:02
Location: Le Havre

02 Aug 2017 18:33

ya konu dışı olacak kusura bakmayın ama bende de öyle çok takılıyor ki artık sinirlerim bozulmaya başladı, özellikle ispanya tarafında oyun bazen o kadar takılıyoki sanki 2gb ram 128 mb ekran kartı olan bi makinedeymişim gibi, takılmasının sebebi nedir bilen varmı?

sistemim şu şekilde geforce gtx 950m ekran kartım var 16 gb ram var ddr3 i7 işlemcim var, bir bilen varsa birşey diyebilir mi?
I Love ProMods, from Le Havre
snrylmz
Scania Next Gen. S730 V8, Scania Streamline R730 V8, Scania Topline (Long) R480 (RJL), Volvo FH16 750, Volvo F16 Intercooler, DAF XF 105 & 106
ProMods + RusMap + Sardinia + Paris Rebuild + Scandinavia + Emden

Image

Image

Image



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest