ProMods Hatası

Post Reply
kayipkentli
Posts: 1
Joined: 03 Dec 2017 12:24

03 Dec 2017 13:47

indirmiş olduğum 250 mb lık promods dosyalarını 7zip programı ile açarken arşiv bozuk hatası veriyor. 3 kere yeniden indirdim hepsinde aynı hatayı aldım. sorun hakkında yardım edermisiniz ?

keremguvercin
Posts: 68
Joined: 04 Jul 2014 16:10
Location: İstanbul, Turkey

04 Dec 2017 01:12

bağlantıyla ilgili bir sorun vardır. Bütün dosyalara bakın hepsi olması gereken boyutta mı? Bir hata yok normalde. Birinciyi açtığınız vakit hepsi orda görünür.

delete35
Posts: 1
Joined: 08 Jan 2018 18:05

15 Jan 2018 22:10

Winrar son sürüm mü? Değilse kaldırıp güncel versiyonu kurunuz. Ben böyle çözmüştüm.


Merts1903x
Posts: 1
Joined: 26 Jul 2017 09:25

03 Jul 2018 22:40

aynı sorun bende de var ne denediysem olmadı uygulamalarım da güncel...... iskender akçay o koyduğun link ne işe yarıyor?

EG0611
Developer
Posts: 989
Joined: 27 Apr 2016 08:53

04 Jul 2018 06:05

ibrahim tuncer wrote:
23 Jan 2018 00:50
arkadaşlar heryolu deniyorum olmuyor OK para verip alım oda yok sikecem yapacağınız modu taşakmı geçiyonuz amk 7 zip felan açmıyor dosyaları bozuk deyıp duruyor kodumun modu
İbrahim Tuncer lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Promods gönüllü kişiler tarafından oluşturulmuş ve hiçbir ücret talep etmeyen bir moddur. Onca kiş modu, hem de bedava linkten, indirip oynayabilirken sizin yapamamanız yöneticilere hakaret izni vermez.

Mert, "İndir" sayfasından 8 dosya indireceksiniz. 1 tane promods-def-vXXX.scs ve 7 tane zip arşivi. 7 dosyayı da indirdiğinizde ve aynı klasöre koyduğunuzda dosyaları çıkartın. İşin sonunda bu 7 zip dosyasından şunlar çıkacak:

promods-assets-vXXX.scs
promods-map-vXXX.scs
promods-media-vXXX.scs
promods-model1-vXXX.scs
promods-model2-vXXX.scs
promods-model3-vXXX.scs

Bunlarla romods-def-vXXX.scs dosyasını mod klasörüne koymanız yeterlidir.
Image
Image
Image

atademir34
Posts: 2
Joined: 31 Aug 2018 18:55

31 Aug 2018 20:49

Tekrar dönüp bakar mısın bilmem ama çözümü söyleyeyim
bende 6 adet 7zip dosyası ve 1 adet winrar olarak çıktı. Bunları tek klasöre topla ve hepsini aynı anda çıkartmayı dene. Yani ctrl A yap sağ tıkla 7zip kısmından buradan çıkart tıkla. Bende oldu sende de olur büyük ihtimalle. Hayati bilgi verdim ona göre :D

EG0611
Developer
Posts: 989
Joined: 27 Apr 2016 08:53

01 Sep 2018 05:06

Türkçe Promods kurulum rehberi güncellendi oradan sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

https://www.promods.net/viewtopic.php?f=38&t=7603
Image
Image
Image



Post Reply
  • Information