ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

Uyumsuz Mod Sorunu

Turkish
Post Reply
autotr
Posts: 7
Joined: 28 Oct 2019 21:11

03 Dec 2019 17:20

Beyler Merhaba, bütün dlclere sahip olmama rağmen uyumsuz mod hatası almaktayım. Yardımcı olabilir misiniz

ua.mertcan
Posts: 1
Joined: 29 Nov 2019 18:52

04 Dec 2019 07:46

Dün oyuna güncelleme geldi o yüzden mod güncellenene kadar uyumsuz olacak. Versiyonu değiştirip oynayabilirsin.

enosteam
Posts: 1
Joined: 04 Dec 2019 06:48

04 Dec 2019 10:08

Kardeşim versiyon derken anlayamadım .Oyunu satın aldım Ets'nin sürümü 1.35 te şu anda promodsu indirdim ama modlar uyumsuz diyor nasıl oynayabilirim

VVerdugo
Posts: 1
Joined: 01 Dec 2019 17:10

06 Dec 2019 15:28

Aynısı bende de mevcut bu arkadaşlar çözene kadar oynayamayacağız gibi gözüküyor 110 tl ye kadar alım yaptım bugün ama şimdi de sorun varmış bekleyeceğiz herhalde

autotr
Posts: 7
Joined: 28 Oct 2019 21:11

09 Dec 2019 20:56

Multi girince promodsa bağlanıyor. Ama çevrimdışıda uyumsuz mod hatası var.

User avatar
promocemo
Posts: 4
Joined: 10 Dec 2019 01:43

10 Dec 2019 03:22

Bende de aynı sorun mevcut
Bir türlü aktifleştiremiyorum

Sıkıntı nerede anlayamadım

Image

Image
Last edited by tkk7406 on 10 Dec 2019 10:42, edited 1 time in total.
Reason: Merged post

[email protected]
Posts: 1
Joined: 02 Dec 2017 23:10

15 Mar 2020 11:42

varmı soruna çare bulan arkadaşlar.

husnupeksu
Posts: 68
Joined: 27 Feb 2015 20:20
Location: antalya-Turkey

16 Mar 2020 14:37

[email protected] wrote:
15 Mar 2020 11:42
varmı soruna çare bulan arkadaşlar.
Image[/img]
Sanırım bu durumu PROMODS güncellemesini PROMODS V1.35X ya çekerek düzeltebilirsiniz,problem 1.35x sürümünün DX9 ile çalışmasından kaynaklanıyor olması olabilir
Image[/img]
Bu şekilde problemi çözemezseniz ETS2 nin özellikler sekmesinden DOSYALARIN BÜTÜNLÜĞÜNÜ DOĞRULA tik inden ETS2 yüklemelerinden herhangi bir hata olup olmadığına baka bilirsiniz.
Image[/img]



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests