Tır Alınca Mod Çalışmıyor

Turkish
Post Reply
utkuselimoglu
Posts: 2
Joined: 17 Jan 2020 18:51

05 Mar 2020 22:23

Pro Mod için yeni bir profil açtım. Tek seferlik işlerde sorun yok, gayet güzel oynanıyor. sonra kendi tırımı aldım ancak mod çalışmıyor. çevrede sadece gri boşluk var ve tır kendi etrafında dönüp druyor.

husnupeksu
Posts: 68
Joined: 27 Feb 2015 20:20
Location: antalya-Turkey

08 Mar 2020 13:13

utkuselimoglu wrote:
05 Mar 2020 22:23
Pro Mod için yeni bir profil açtım. Tek seferlik işlerde sorun yok, gayet güzel oynanıyor. sonra kendi tırımı aldım ancak mod çalışmıyor. çevrede sadece gri boşluk var ve tır kendi etrafında dönüp druyor.
Kullandığınız başka modlar varsa onlardan biriyle çakışıyor olabilir promods harici diğer modları devre dışı bırakarak deneyin oyunu.

utkuselimoglu
Posts: 2
Joined: 17 Jan 2020 18:51

08 Mar 2020 14:01

husnupeksu wrote:
08 Mar 2020 13:13
utkuselimoglu wrote:
05 Mar 2020 22:23
Pro Mod için yeni bir profil açtım. Tek seferlik işlerde sorun yok, gayet güzel oynanıyor. sonra kendi tırımı aldım ancak mod çalışmıyor. çevrede sadece gri boşluk var ve tır kendi etrafında dönüp druyor.
Kullandığınız başka modlar varsa onlardan biriyle çakışıyor olabilir promods harici diğer modları devre dışı bırakarak deneyin oyunu.
başka mod yok ki



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 11 guests