adding maps

New users are welcome to post a short introduction here
Post Reply
lampards205
Posts: 9
Joined: 10 Dec 2017 21:10
Donation rank:

10 Dec 2017 21:28

Hello! I just buy original ETS2 in the steam. And now i want to add same countries in the original map, and i don't know hot to do it? Maybe someone can help me?

User avatar
Volleybal4life
Moderator
Posts: 6767
Joined: 01 Jun 2014 15:49
Donation rank:
Location: Gouda, South Holland, The Netherlands
Contact:

10 Dec 2017 21:34

Here you find a tutorial on how to add ProMods: viewtopic.php?f=2&t=3852
Spamming the forum since June 2014



Image
Some say, I'm addicted to ETS2. But then I say. No, it's ProMods, it's a way of life.
No. 3 forum spammer!

You want a game map?
You get a game map! (ETS2 (WIP))
You get a game map! (ATS (WIP))

lampards205
Posts: 9
Joined: 10 Dec 2017 21:10
Donation rank:

10 Dec 2017 21:47

Volleybal4life wrote:
10 Dec 2017 21:34
Here you find a tutorial on how to add ProMods: viewtopic.php?f=2&t=3852
I just need to add that promod?

User avatar
Volleybal4life
Moderator
Posts: 6767
Joined: 01 Jun 2014 15:49
Donation rank:
Location: Gouda, South Holland, The Netherlands
Contact:

10 Dec 2017 22:11

Yes, you will get A LOT. What you'll get, can be found over here: compat.php
Spamming the forum since June 2014



Image
Some say, I'm addicted to ETS2. But then I say. No, it's ProMods, it's a way of life.
No. 3 forum spammer!

You want a game map?
You get a game map! (ETS2 (WIP))
You get a game map! (ATS (WIP))



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest