[REL] RusMap 1.8.1 [1.31.x]

You can share and discuss other map mods here
User avatar
Rudi Raser
Posts: 2435
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

15 Jan 2019 16:14


User avatar
Mike7O
Posts: 423
Joined: 06 Sep 2015 16:35

15 Jan 2019 16:21

can't miss a city if you drive on the roads... 8-) ;)
• If you think I know something - then think again •
*******************************************
no support via PM .... :shock: how rude :!: :?: :ugeek:

Dragonfang09
Posts: 2
Joined: 12 Jan 2019 03:38
Donation rank:

16 Jan 2019 03:44

Thing is, barely read on my monitor and the signs fonts are confusing in cyrilic? So i don't know many times where to get out / in the high way lmao
Last edited by Trucker2223 on 16 Jan 2019 09:08, edited 1 time in total.
Reason: removed quote, do not quote the post directly above yours.

User avatar
AfxTwn
Posts: 11
Joined: 24 Oct 2017 12:22
Donation rank:

19 Jan 2019 14:30

Giowell wrote:
31 Dec 2018 16:19
AfxTwn wrote:
17 Dec 2018 19:43
bengt.jensie wrote:
17 Dec 2018 13:23
@AfxTwn

Here's 2 fixes you can try!

https://roextended.ro/fixes.html
Thanks very much. That fixed it!
Hi, what's up ?, I have the same problem as you, when I'm going through the Polish border with Belarus, the game crashes, I've already tried several fixes and still nothing .., could you tell me the order you have in the manager of mods ?, or send me a screenshot to see it better, I would really appreciate it.

At the moment I had to disable Rusmap, Southern Region and other maps that work with Rusmap to play quietly.

I'm waiting for you, greetings !
Hi, sorry for the delay in getting back to you. I haven't played ETS 2 much over Christmas (been playing Forza Horizon, sorry) and so I didn't check in on the ProMods forum. Here are some screenshots showing my load order:

Image
Image
Image
Image

I haven't had any problems since using those fixes.

Here is a link to the screenshots in case the images don't display:

psparla
Posts: 7
Joined: 07 Oct 2017 17:06

22 Jan 2019 12:10

Hi all

i having some issues with installing this mod since i am kinda new. I have ETS2 V1.33 and Promods 2.32 running just fine for some time now. I now want to add Rusmap into the game. First of all, can i add the map into my current Profile or do i have to start again from scratch?

I have downloaded the files and created a new ProMods def file since my first one did not contain Rusmap. Do i need to download ProMods again?

To test it i created a new Profile and added the mods in the following order:

pm-legacy-compatibility-fix-v14
ProMods 2.27 + RusMap 1.8.1 Road Connection (which came with the RAR, but i have Prmods 2.32. Is that the problem?)
RusMap Map Package
RusMap Model 2 Package
RusMap Model Package
ProMods Definition Package ( Created a new one and replaced the old one in the mods section of the game )
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 3
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 1
ProMods Assets Package
RusMap Def Package

After creating the profile the game loads about 5 seconds before i am send back to the desktop. What am i doing wrong?

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 1620
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

22 Jan 2019 13:22

Hi,

1.)

Code: Select all

First of all, can i add the map into my current Profile or do i have to start again from scratch?
You can add RusMap to your existing profile

2.)

Code: Select all

Do i need to download ProMods again?
No, just regenerate the Def file.

3.)

Code: Select all

After creating the profile the game loads about 5 seconds before i am send back to the desktop. What am i doing wrong?
Your load order is ok - for RusMap 1.8.1 with game version 1.33 you need a fixed Def file:
viewtopic.php?f=42&t=27138

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods 2.32 + RusMap 1.8.1 + Emden 1.02c + Sardinia Addon 0.9.1 + Paris Rebuild 2.3 + Southern Region 7.8.0
ATS: Coast to Coast 2.6.2.2 + Viva Mexico 2.5 + Canadream 2.7.1 + US Expansion 2.5 + Project Going North 0.8


ProMods Moderator since April 2018

Image

psparla
Posts: 7
Joined: 07 Oct 2017 17:06

22 Jan 2019 14:12

I have both files in there

pm-legacy-compatibility-fix-v14
RusMap Def Package

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 1620
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

22 Jan 2019 15:59

Hi,

then please show us your game.log.

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods 2.32 + RusMap 1.8.1 + Emden 1.02c + Sardinia Addon 0.9.1 + Paris Rebuild 2.3 + Southern Region 7.8.0
ATS: Coast to Coast 2.6.2.2 + Viva Mexico 2.5 + Canadream 2.7.1 + US Expansion 2.5 + Project Going North 0.8


ProMods Moderator since April 2018

Image

psparla
Posts: 7
Joined: 07 Oct 2017 17:06

22 Jan 2019 18:06



Seems an error with the RusMap-def_v1.8.1.scs. something about vegetation. In this Profile i only have the mods for Promod and Rusmap as active mods. The rest runs in a different profile which works fine. Just need Rusmap added to it

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 3416
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

22 Jan 2019 18:31

You need the fixed Def for 1.33: viewtopic.php?f=42&t=27138
No. 6 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019



Post Reply
  • Information