[REL] RusMap 1.8.1 [1.31.x]

You can share and discuss other map mods here
User avatar
plykkegaard
Modeller
Posts: 2549
Joined: 19 Sep 2014 19:18
Donation rank:
Location: Jylland
Contact:

31 Dec 2015 14:28

The download is a spanned zip archive
All 3 files must be in the same folder and named exactly as the download suggest
3D Artist - Moderator - Beta tester

FajnyNick
Posts: 7
Joined: 13 Aug 2013 19:18

31 Dec 2015 15:03

Can someone post map photo of RusMap? Thx.

PistonBroke
Posts: 37
Joined: 10 Dec 2014 18:20
Donation rank:
Location: Englandistan!!

31 Dec 2015 15:07

plykkegaard wrote:The download is a spanned zip archive
All 3 files must be in the same folder and named exactly as the download suggest
So, Rusmap 1.6 will exist in my mod folder as one file, is that what you're saying?
If so, fine, but I'm still at a loss as to how to unzip 001, as it keeps being flagged as a corrupt file by my pc!
Peterson wrote:Wait, those 002 and 003 files are in your mod folder? Raw files?
Not any more!..... :lol:
Last edited by LoaderSaints on 01 Jan 2016 10:16, edited 1 time in total.
Reason: Do not double post! Please use the "Edit" button instead.

HasegawaKobato54
Posts: 7
Joined: 14 Dec 2015 09:05

31 Dec 2015 15:21

I got CTD when I install RUSmap with Promods v2, even I placed right order for those files on Mod Manager, it just still crash!

and I'm sure there is no mods conflicting both map mod, because I test both map on a clean save and works fine, even I activated RJL's Scania mods. I really don't know what's going on here, I already restart a new save few days ago just because I got CTD when I upgrade Promods v1.98 to v2.0... I really don't want to do that thing AGAIN.

Image

User avatar
plykkegaard
Modeller
Posts: 2549
Joined: 19 Sep 2014 19:18
Donation rank:
Location: Jylland
Contact:

31 Dec 2015 15:36

If you'd be so kind and post your game log, thanks
3D Artist - Moderator - Beta tester

PistonBroke
Posts: 37
Joined: 10 Dec 2014 18:20
Donation rank:
Location: Englandistan!!

31 Dec 2015 15:42

plykkegaard wrote:If you'd be so kind and post your game log, thanks
Are you asking me, or HasegawaKobato54?

User avatar
plykkegaard
Modeller
Posts: 2549
Joined: 19 Sep 2014 19:18
Donation rank:
Location: Jylland
Contact:

31 Dec 2015 15:46

PistonBroke wrote:So, Rusmap 1.6 will exist in my mod folder as one file, is that what you're saying?!
No the rusmap mod is several files

You create a spanned archive if eg you have a maximum size on each file at the hosting service
All files 001-003 is considered as one archive, when open 001 you can actually see what's inside 002 and 003

Spanned archives is and old technology from the time you distrbuted data on 5 1/4 floppy disks which could hold 1.2 Mb data
3D Artist - Moderator - Beta tester

miler510
Posts: 10
Joined: 30 May 2014 20:59

31 Dec 2015 16:04

Please help me, I downloaded RusMap v1.6 and among the files file not found "ProMods + RusMapRoadConnection" if someone could do this so that I can download a file from the Internet, please help

PistonBroke
Posts: 37
Joined: 10 Dec 2014 18:20
Donation rank:
Location: Englandistan!!

31 Dec 2015 16:31

plykkegaard wrote:
PistonBroke wrote:So, Rusmap 1.6 will exist in my mod folder as one file, is that what you're saying?!
No the rusmap mod is several files

You create a spanned archive if eg you have a maximum size on each file at the hosting service
All files 001-003 is considered as one archive, when open 001 you can actually see what's inside 002 and 003

Spanned archives is and old technology from the time you distrbuted data on 5 1/4 floppy disks which could hold 1.2 Mb data
Ok, understood, but I still can't open the 001 file.... :cry:

breizhdave
Posts: 36
Joined: 31 Dec 2013 15:50
Location: bretagne

31 Dec 2015 16:45

Hello I'm using 2.2.1 mhapro card and map rus 1.6 but I can not fully see a map of Russia.
(I know that there is a fix for promod but for the MHA ???)
someone has an idea to solve this problem ??



Locked
  • Information