[REL] RusMap 2.0 [1.36.x]

You can share and discuss other map mods here
MG Mike
Posts: 864
Joined: 22 Aug 2017 19:26
Donation rank:

07 Jan 2020 08:41

mgbrainstormer wrote:
06 Jan 2020 22:51
I came a cros a feuling staion few second away from gomel.

is this a known issue?

I think this is not an issue it is meant so be there. You can refuel but also you can Pic up fright or deliver to the gas station.. Probably.. I never tested it but I have seen it Already in older versions like 1.7...
Last edited by Trucker2223 on 07 Jan 2020 09:09, edited 1 time in total.
Reason: removed images, please don't quote images.
Company : Euro Line Logistics International vGmbH
Headquarters: Hamburg (D)
Additional quarters: Bad Homburg vor der Höhe, Berlin, Rostock, Bremen, Spaden

Euro Line in Europe: Sweden, Russia, Romania and Iceland
Follow us on Instagram #Eurolinelogistics

Danetrooper
Posts: 5
Joined: 27 Dec 2019 18:14

07 Jan 2020 10:52

SirDannyL wrote:
06 Jan 2020 15:56
what could be causing this? I don't use any graphics mode. I installed rusmap 2.0 today, the first time I encountered such a bug. klin and moscow between. (google translate) pictures: https://pasteboard.co/IOIWQ2O.jpg https://pasteboard.co/IOIYaer.jpg
After installing rusmap 2.0 such errors occurred picture: https://pasteboard.co/IOJ1cff.jpg
Got the same issue with the red cars. It only affects certain roadside cars, never driving ones. Pretty sure it´s an issue with the Map/Asset.

mgbrainstormer
Posts: 3
Joined: 08 Dec 2019 13:26
Location: Vlaardingen

07 Jan 2020 11:35

Rudi Raser wrote:
07 Jan 2020 02:22
create a test profile, enable only ProMods and RusMap in the right order, and see........
nope doesnt work. Already make a new profile.

edit


i have try to use the logo but this has nothing to do with the gas station .While using rushmap 1.9.2 by Sergey061 i dont having this issue.
Last edited by Trucker2223 on 07 Jan 2020 12:27, edited 1 time in total.
Reason: merged doubleposts, please use edit button instead of doubleposting.

MG Mike
Posts: 864
Joined: 22 Aug 2017 19:26
Donation rank:

07 Jan 2020 11:55

And what can you do there if you activate it?
Company : Euro Line Logistics International vGmbH
Headquarters: Hamburg (D)
Additional quarters: Bad Homburg vor der Höhe, Berlin, Rostock, Bremen, Spaden

Euro Line in Europe: Sweden, Russia, Romania and Iceland
Follow us on Instagram #Eurolinelogistics

soleksolek
Posts: 9
Joined: 14 Aug 2016 10:23

07 Jan 2020 12:38

With this problem with city Suwalki i'll take a ss and post it later, i forget to mention i have all dlcs only pm + rusmap

User avatar
Rudi Raser
Posts: 2980
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

07 Jan 2020 13:19

i had a look to Suwalki...

Image

some little terrain issues. :lol:

User avatar
citelis730
Posts: 187
Joined: 20 Dec 2017 13:14
Donation rank:

07 Jan 2020 15:13

That's exactly what i was talking about!

User avatar
Rudi Raser
Posts: 2980
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

07 Jan 2020 16:35

seems the roadconnection was not tested well.
and no, i´m not a RusMap tester. ;)

MG Mike
Posts: 864
Joined: 22 Aug 2017 19:26
Donation rank:

07 Jan 2020 19:38

I believe there is a new RC in work by Sergey.. More about can be found in Roex Forums..
Company : Euro Line Logistics International vGmbH
Headquarters: Hamburg (D)
Additional quarters: Bad Homburg vor der Höhe, Berlin, Rostock, Bremen, Spaden

Euro Line in Europe: Sweden, Russia, Romania and Iceland
Follow us on Instagram #Eurolinelogistics

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 2387
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

08 Jan 2020 08:47

Hi,

I did not find anything about it on RoEx Forums.

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods + RusMap + Great Steppe + Southern Region + Paris Rebuild
ATS: Coast to Coast + US Expansion + CanaDream + PazzMod


ProMods Moderator since April 2018

Image



Post Reply
  • Information