ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

[WIP] Amsterdam Map 1:1 Scale

You can share and discuss other map mods here
AlexVanVught
Posts: 58
Joined: 29 Jan 2016 19:46
Location: Gorinchem, South Holland, NL (Zuid Holland NL)

07 Aug 2016 12:42

Then it isnt real ;) we want to make it realistic, not travel by air, then it isnt realistic ;)

And some pictures of the A1; http://imgur.com/a/ctzt3
You can also see it on my fb page, facebook.com/randstadmap


HELLO Guys!
I got some new epic plans for my map and its going to be the whole Randstad in 1:1 (but not everything included, so just the big cities and the important things, and all the Highways!) so i have this first release plan: Amsterdam, Sassenheim, Leiden, Zoetermeer, The Hague South, Muiden, Rotterdam North, Delft, Hoofddorp. So this are my plan (High)ways A4, A13, A20, A12, A2, A10, A8, A1, A9, A6, N11, N201. It will be released when its done and i sont know when that is.
Tregion Developer

AlexVanVught
Posts: 58
Joined: 29 Jan 2016 19:46
Location: Gorinchem, South Holland, NL (Zuid Holland NL)

26 Sep 2016 17:03

Here some updates of south Amsterdam
But i dont have much time because from now I am also tdm developer.

Boelelaan:
Image
Interchange Coenplein
Image
Amstelveense weg (S108)
Image
Last edited by Volleybal4life on 26 Sep 2016 20:42, edited 1 time in total.
Reason: Fixed images
Tregion Developer

hekkeltje
Posts: 2
Joined: 01 Feb 2015 11:18

22 Oct 2016 10:29

Do you make Schiphol in this map??

AlexVanVught
Posts: 58
Joined: 29 Jan 2016 19:46
Location: Gorinchem, South Holland, NL (Zuid Holland NL)

22 Oct 2016 13:45

hekkeltje wrote:Do you make Schiphol in this map??
Its my plan to make it ;)
Tregion Developer

AlexVanVught
Posts: 58
Joined: 29 Jan 2016 19:46
Location: Gorinchem, South Holland, NL (Zuid Holland NL)

26 Oct 2016 12:19

because a pc reset I has to begin completely again with the map, but dont worry!

I am doing Interchange Holendrecht right now!
pictures will come when i am done
Tregion Developer

User avatar
brainiac
Posts: 1611
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Donation rank:
Location: Belgrade, Serbia

26 Oct 2016 20:08

Reset again?
Try to upload work sometimes to save. On example, on mail.
Working on San Diego map, 2:5 scale: www.promods.net/viewtopic.php?f=48&t=25293
I NEED HELP for:
- landscape
- details
- signage and
- company advisors (which companies to put where)

AlexVanVught
Posts: 58
Joined: 29 Jan 2016 19:46
Location: Gorinchem, South Holland, NL (Zuid Holland NL)

26 Oct 2016 22:34

brainiac wrote:Reset again?
Try to upload work sometimes to save. On example, on mail.

Yes I know, but I was making a back up while crashing
Tregion Developer

AlexVanVught
Posts: 58
Joined: 29 Jan 2016 19:46
Location: Gorinchem, South Holland, NL (Zuid Holland NL)

23 Nov 2016 21:00

Hello!
After months no work did I do aomething!

This is the begin of the A2!!

https://flic.kr/s/aHskPdEpCh

Enjoy the pictures!
Last edited by AlexVanVught on 24 Nov 2016 07:09, edited 1 time in total.
Tregion Developer

User avatar
brainiac
Posts: 1611
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Donation rank:
Location: Belgrade, Serbia

23 Nov 2016 22:42

Please, upload again pictures.
Working on San Diego map, 2:5 scale: www.promods.net/viewtopic.php?f=48&t=25293
I NEED HELP for:
- landscape
- details
- signage and
- company advisors (which companies to put where)

AlexVanVught
Posts: 58
Joined: 29 Jan 2016 19:46
Location: Gorinchem, South Holland, NL (Zuid Holland NL)

24 Nov 2016 07:12

brainiac wrote:Please, upload again pictures.
Fixed it
Tregion Developer



Post Reply
  • Information