[REL] ETS2 EGypt 2.0 ALPHA Release - Download and Quit

You can share and discuss other map mods here
lyna20
Posts: 1
Joined: 01 Jul 2016 23:09
Donation rank:

16 Sep 2016 22:23

Bonjour,

Je n'arrive pas a envoyé un PM mais je voulais savoir si je pouvais avoir le password svp?


Hello,
I can not sent a PM but I wanted to know if I could have the password please?
Last edited by tkk7406 on 17 Sep 2016 14:48, edited 1 time in total.
Reason: S'il vous plaît utiliser l'anglais dans nos forums, pas français

StepNord
Posts: 1
Joined: 09 Jul 2016 14:42
Donation rank:

17 Sep 2016 13:39

Wenn möglich würde ich mich auch über das Passwort freuen.
VIELEN DANK....


If possible I would also welcome the password.
THANK YOU VERY MUCH....
Last edited by tkk7406 on 17 Sep 2016 14:47, edited 1 time in total.
Reason: Wir verwenden Englisch in den Foren, schreiben Sie bitte auf Englisch

igzaitzew
Posts: 1
Joined: 12 Jul 2016 11:38

17 Sep 2016 15:06

If possible I would also welcome the password.

User avatar
Mike7O
Posts: 383
Joined: 06 Sep 2015 16:35

18 Sep 2016 05:45

And the password is told in the post ...just read it :lol:
- if you want to unpack, type www.ets2egypt.de

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 8276
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

18 Sep 2016 13:15

Finally somebody who reads what is written ;)
It's written for users, not for author. Start reading descriptions and readme files and you won't have problems.
Image
Current development work: holidays 8-)
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: https://youtube.pl/vooytek

baloo8888
Posts: 2
Joined: 13 May 2015 07:11

20 Sep 2016 00:55

Good night: you kindly tell me the Password

User avatar
ShirBlackspots
Posts: 209
Joined: 13 Apr 2016 00:30
Donation rank:

20 Sep 2016 01:46

baloo8888 wrote:Good night: you kindly tell me the Password
It is two posts above yours. Please type in www.ets2egypt.de

User avatar
rudenkov vladimir
Posts: 1324
Joined: 03 Oct 2013 22:51

22 Sep 2016 14:49

Thank you very much for Your work.
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

User avatar
ShirBlackspots
Posts: 209
Joined: 13 Apr 2016 00:30
Donation rank:

23 Sep 2016 01:24

I find this weird, the mod is activated in the recommended position (before all other maps - aka: below, based on this here: http://www.promods.net/viewtopic.php?f=42&t=14523), and it doesn't show up at all. Now, I have tested the mod on its own, and know where its supposed to be, but something is causing this map to be hidden. I do have the EAA 4.1 map enabled and loaded before this map

Maps:
ProMods def
ProMods trailer & Company mod
Promods v2.11+RusMap v1.6.3 fix
Project Balkans v2.11
ProMods Extension v0.2
ProMods v2.11
Egypt v1.01
EAA Map v4.1

These are the only errors I get (not counting the stupid "unable to find route" entries to/from everywhere on the map)

Code: Select all

00:02:30.076 : Cargo 'File de Salmao' does not have any trailer data and will be ignored.
00:02:30.077 : Cargo 'Frango Congelado' does not have any trailer data and will be ignored.
00:02:30.077 : Cargo 'Equipamentos Mergulho' does not have any trailer data and will be ignored.
00:02:30.077 : Cargo 'Eletrodomesticos' does not have any trailer data and will be ignored.
00:02:30.077 : Cargo 'Etanol_' does not have any trailer data and will be ignored.
00:02:30.077 : Cargo 'Diesel' does not have any trailer data and will be ignored.
00:02:30.211 : Loading company data ....
00:02:47.974 : Loading unlock data ....
00:02:48.020 : Resources load time: 32590ms  (239 MB)
00:02:48.020 : Map '/map/europe.mbd' loading started ....
00:02:50.590 : <ERROR> Node linkage inconsistency detected! Node uid:0x488553D1B560002
00:02:52.312 : <ERROR> Unable to set the garage link name: kdop_link.garage.mitrovica (given link already exists)
00:02:52.312 : <ERROR> Unable to set the garage link name: kdop_link.buy_garage.mitrovica (given link already exists)
00:02:52.313 : <ERROR> [city_item] Item 0x65F18BA2F700001 references invalid city data!
00:02:52.314 : <ERROR> [traffic_area] Traffic area with uid 0x66F114C77D00001 has no valid attributes set!
00:02:52.594 : Map successfully loaded.
00:02:52.625 : Map load time: 4604ms  (174 MB)
00:02:53.107 : Loading save '/home/profiles/426C61636B73706F74732D5350/save/autosave/game.sii'
00:02:53.543 : <ERROR> Company item without company assignment! (-51472.1 10.2969 -81285.6)
00:02:53.548 : <ERROR> Company item without company assignment! (-8022.93 6.16406 -43993.5)
00:02:53.548 : <ERROR> Company item without company assignment! (35527 17.6133 30391.9)
00:02:53.549 : <ERROR> Company item without company assignment! (35374.5 17.6133 30394.6)
00:02:53.549 : <ERROR> Company item without company assignment! (35241.9 17.6133 30343.1)
00:02:53.549 : <ERROR> Company item without company assignment! (35939.3 17.8008 30495.1)
00:02:53.549 : <ERROR> Company item without company assignment! (31364.6 13.9883 34913.8)
00:02:53.549 : <ERROR> Company item without company assignment! (31425.4 22.0781 34367.4)
00:02:53.582 : Road network navigation caching started.

User avatar
Mike7O
Posts: 383
Joined: 06 Sep 2015 16:35

23 Sep 2016 02:18

@ShirBlackspots noticed you have the rusmapfix ... guess U also have RusMap ( or not )
eitherway with or without the RusMap this is my setup and Egypt is present...down to the right on the map 8-)

Image Image

I'm Not using the Egypt 3rd file (zoomfix for PM) as I have the definition with RusMap enabled



Locked
  • Information