Realistic Russian highways, Better tr. flow and other mods

You can share and discuss other map mods here
User avatar
brainiac
Posts: 1581
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Donation rank:
Location: Belgrade, Serbia

23 Oct 2018 18:56

What problems you have with my mod on 1.32? But talk only about problems which are caused by game, Promods and Rusmap update.
Working on rebuilding Russian interchanges and highways: www.promods.net/viewtopic.php?t=14202.
Working on San Diego map, 2:5 scale: www.promods.net/viewtopic.php?f=48&t=25293
I NEED HELP for:
- landscape
- details
- signage and
- company advisors (which companies to put where)

id777
Posts: 726
Joined: 14 Dec 2016 18:05
Donation rank:
Location: Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина / UA

23 Oct 2018 22:31

Is Realistic Russian highways Promods version compatible with 1.32?
id777 ;)

System: Windows 10
Processor: Intel Core [email protected] x6
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX1060 6GB

Image

User avatar
brainiac
Posts: 1581
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Donation rank:
Location: Belgrade, Serbia

23 Oct 2018 23:57

That is question for all of you. I won't play ETS2 soon because I am bored because there are too low traffic even with highest settings.
Working on rebuilding Russian interchanges and highways: www.promods.net/viewtopic.php?t=14202.
Working on San Diego map, 2:5 scale: www.promods.net/viewtopic.php?f=48&t=25293
I NEED HELP for:
- landscape
- details
- signage and
- company advisors (which companies to put where)

User avatar
kamilspiew
Posts: 88
Joined: 09 Aug 2017 15:04
Location: NL/NRW/PL (Bydgoszcz)

24 Oct 2018 07:31

It works, I was on these roads a few days ago ;)

User avatar
brainiac
Posts: 1581
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Donation rank:
Location: Belgrade, Serbia

24 Oct 2018 13:02

Has someone problems with Better traffic flow for Promods or Rebuilt Hungrian interchanges?
Working on rebuilding Russian interchanges and highways: www.promods.net/viewtopic.php?t=14202.
Working on San Diego map, 2:5 scale: www.promods.net/viewtopic.php?f=48&t=25293
I NEED HELP for:
- landscape
- details
- signage and
- company advisors (which companies to put where)

User avatar
kamilspiew
Posts: 88
Joined: 09 Aug 2017 15:04
Location: NL/NRW/PL (Bydgoszcz)

25 Oct 2018 05:39

No, until now nothing has happened ;)

User avatar
Kobra2112
Posts: 675
Joined: 06 Feb 2015 09:59
Location: Somewhere in 'murica

26 Oct 2018 14:25

@id777 yes it is compatible with 1.32. I haven't had any problems running it with a few dozen other mods yet :)
PM since v1.83 :D

OS: Win 10 64-bit
CPU: Intel i7-4790K @ 4.0-4.4GHz
GPU: EVGA NVIDIA GTX 1080 Ti 11GB
PSU: 1000G EVGA Platinum
RAM: 32GB Crucial Ballistix Elite DDR3 @ 1866MHz

id777
Posts: 726
Joined: 14 Dec 2016 18:05
Donation rank:
Location: Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина / UA

27 Oct 2018 17:09

what is load order if i use promods, scandinavia addon, paris rebuild, rusmap, romania extended and this mod?
id777 ;)

System: Windows 10
Processor: Intel Core [email protected] x6
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX1060 6GB

Image

User avatar
brainiac
Posts: 1581
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Donation rank:
Location: Belgrade, Serbia

27 Oct 2018 21:07

What is "this mod"? As I know, I have more than 8 mods.
Working on rebuilding Russian interchanges and highways: www.promods.net/viewtopic.php?t=14202.
Working on San Diego map, 2:5 scale: www.promods.net/viewtopic.php?f=48&t=25293
I NEED HELP for:
- landscape
- details
- signage and
- company advisors (which companies to put where)

id777
Posts: 726
Joined: 14 Dec 2016 18:05
Donation rank:
Location: Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина / UA

27 Oct 2018 22:38

Realistic Russian highways
id777 ;)

System: Windows 10
Processor: Intel Core [email protected] x6
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX1060 6GB

Image



Post Reply
  • Information