[REL] ScandinaviaMod ProMods map add-on v0.4 for 1.32.x

You can share and discuss other map mods here
dkokales
Posts: 203
Joined: 02 Apr 2016 05:42
Donation rank:

21 Jun 2018 20:40

Hi Chris,

I've noticed for a few versions now, including the most recent version (0.4), that the route advisor will not make routes using the Aarhus ferry. In the screenshot below, I am plotting a route from Brussels to Copenhagen and then to Aarhus. Note how it does not use the ferry. I believe this is because the ferry in Aarhus is not connected by road with the rest of the map. I'm using the latest version of your map, promods, rusmap, and southern region. ETS2 is up to date and I have all the DLCs. See my screenshot below:

Image

Not a huge issue, but it is a little annoying in that it affects the gps route as well as which cargoes are available (not using the ferry adds extra km to routes which otherwise might be under the max km limit for my level).

Thanks! Love the map add-on otherwise!

User avatar
erbkaiser
Posts: 47
Joined: 15 Aug 2014 19:55

21 Jun 2018 21:04

I've been looking forward to this map add-on. Thanks for releasing it :)

User avatar
Chris94_NOR
Posts: 1511
Joined: 31 Mar 2014 18:38
Donation rank:
Location: Bodø, Nordland, Norway
Contact:

21 Jun 2018 21:33

Jeeno339 wrote:
21 Jun 2018 20:28
Hello, I've just dowloaded the map and I have problems with road signs as they are plain without text, not only in the ScandinaviaMod but in all map. I have promods 2.27 and Rusmap V1.8.

EDIT: in the log i'm getting tons of these errors
I am aware of this problem. I have got into the same problem as Southern Region Map. They also had this problem before. I am figuring out how to solve this one.
ProMods beta tester

Map developer of ScandinaviaMod ProMods map add-on
- E39 Bergen to Ålesund
- E39 Kristiansand-Bergen, including Kristiansand and Stavanger rebuild

ScandinaviaMod:
viewtopic.php?f=37&t=17799

PC specs:
http://www.game-debate.com/profile/kristoffer94

Jeeno339
Posts: 17
Joined: 24 Feb 2016 19:59

21 Jun 2018 23:19

Thank you
Last edited by bmwGTR on 22 Jun 2018 07:10, edited 1 time in total.
Reason: removed quote - please do not quote posts direct above yours

User avatar
ShirBlackspots
Posts: 225
Joined: 13 Apr 2016 00:30
Donation rank:

22 Jun 2018 00:04

@Chris_NOR: Make sure your sign def doesn't have the same numes as what's used in the game. Blank signs are a common sign of using the same def names as the game sign def.

User avatar
Chris94_NOR
Posts: 1511
Joined: 31 Mar 2014 18:38
Donation rank:
Location: Bodø, Nordland, Norway
Contact:

22 Jun 2018 07:34

The numbers in templates.sii has been changed, but there are still blank signs. I have also changed the names on boards.sii
ProMods beta tester

Map developer of ScandinaviaMod ProMods map add-on
- E39 Bergen to Ålesund
- E39 Kristiansand-Bergen, including Kristiansand and Stavanger rebuild

ScandinaviaMod:
viewtopic.php?f=37&t=17799

PC specs:
http://www.game-debate.com/profile/kristoffer94

User avatar
Maxest
Posts: 329
Joined: 15 Jan 2018 09:18

22 Jun 2018 08:13

I cannot even run it. The game keep crashing.

Code: Select all

00:01:03.429 : <ERROR> [unit] The unit name 'sign_templ.755' is already taken by an existing unit (of type 'sign_template_def').
00:01:03.429 : <ERROR> load_filtered_unit_array() - Failed to load units from file (/def/sign/templates.srm.sii)
00:01:03.451 : <ERROR> management\core_asset_catalog.cpp(1422): [email protected][email protected]@@AEAAXXZ: Data error.
Currently working on Budapest

User avatar
Chris94_NOR
Posts: 1511
Joined: 31 Mar 2014 18:38
Donation rank:
Location: Bodø, Nordland, Norway
Contact:

22 Jun 2018 08:20

Redownload it. Some files has been changed.
ProMods beta tester

Map developer of ScandinaviaMod ProMods map add-on
- E39 Bergen to Ålesund
- E39 Kristiansand-Bergen, including Kristiansand and Stavanger rebuild

ScandinaviaMod:
viewtopic.php?f=37&t=17799

PC specs:
http://www.game-debate.com/profile/kristoffer94

Jeeno339
Posts: 17
Joined: 24 Feb 2016 19:59

22 Jun 2018 18:18

I downloaded again and from my side it didn't solve the issue: still blank signs.

CAPLV
Posts: 962
Joined: 11 Apr 2016 13:30
Donation rank:
Location: Jelgava

22 Jun 2018 18:26

thats because..unit name is used in italy sign templates and therefore conflicting w/scandinaviamod...

sadly, but removing scandinaviamod resolves issues with signs and also void kdop volume..
Image
// ETS2 v.1.35 [DX11]+Promods 2.41+Roextended 2.2(P)+RSK Turkey 1.8+RusMap 1.9.0+Southern Region 7.9+TGS 1.2+[Paris RB 2.4.+Swed.islands 1.10 (PM)+Road to Aral 1.0b] //



Post Reply
  • Information