Russian Open Spaces v6.0 [1.31]

You can share and discuss other map mods here
Qrusher14242
Posts: 10
Joined: 10 Feb 2016 03:38
Donation rank:

01 Jun 2018 04:42

MG Mike wrote:
31 May 2018 11:20
JustAnotherTrucker wrote:
30 May 2018 23:33
From I recall ROS conflicts with RusMap which is why it isn't on the list
Did you try the two fixes ? There is a model fix and another fix for the combination Russmap 1.8 and ROS 6.0
yeah with those two fixes i havent had any probelms yet with Rusmap/Promods/ROS

MG Mike
Posts: 609
Joined: 22 Aug 2017 19:26

01 Jun 2018 11:23

Hi,

Nice to know. I haven't been on ROS map untill now.. But I am on my way to it. At the moment from germany to Poland and looking for tours that go to Russia and to ROS.

By the way, I have read that the ROS Map mainly should be a work of fiction, but the city names are real.. What region in Russia does it represent?
Only north Russia from Murmansk going east to sibiria? Or does it go to south too?

There exists a road connection mod from ROS to great steppe which is actually unfortunately not working. Is this connection at least a little realistic or is it only to make a connection between this two maps which is in real life over hundreds of kilometers longer?

User avatar
Courtax
Posts: 62
Joined: 24 Nov 2017 14:29
Donation rank:

01 Jun 2018 12:11

hi,

Everything works with this load

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
ETS2 1.30 + DLC : Going East / Scandinavia / Vive la France / Italie
Mod Map : PR/RM/GS /Scandinavia/Paris/PB/SRmap/PL
Ai Mod : All Jazzycat pack & Real Traffic Density and Ratio
Graphic : Real Textures Next-Gen Graphic/HDR_Fix
Other : anim gates/ScaniaS_Dashboard

Steam Workshop

danfeliix
Posts: 28
Joined: 15 Jun 2017 03:17
Donation rank:

01 Jun 2018 13:57

Has anyone combined the ROS 6.0 map with GREAT STEPPE 1.0.3? ROS_The Great Stepp_roadconnection.scs 1.0 does not work well for me the game does not load,

Image

MG Mike
Posts: 609
Joined: 22 Aug 2017 19:26

02 Jun 2018 16:35

I got the same.. Actually only the prom Zona connection or a trainconnection from Saratov are possible

Hoping that great steppe connection would be fixed.

MajkCajk
Posts: 2
Joined: 23 Jun 2017 18:57
Donation rank:

02 Jun 2018 22:24

Hi.

Is there any picture of load order for:
ProMods 2.27, Rusmap 1.8, Southern region v7.0.0, Russian open spaces v6.0 and Great Steppe 1.0.3?

Thanks.

GunnzAkimbo
Posts: 7
Joined: 21 Nov 2015 16:10

03 Jun 2018 11:35

Courtax wrote:
01 Jun 2018 12:11
hi,

Everything works with this load

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
Good job.
i dont have all those mods, but using logical order that list works.

User avatar
CptCaribbean
Posts: 1714
Joined: 24 Jul 2016 16:32
Location: Sant Andreu, Barcelona
Contact:

03 Jun 2018 13:07

MajkCajk wrote:
02 Jun 2018 22:24
ProMods 2.27, Rusmap 1.8, Southern region v7.0.0, Russian open spaces v6.0 and Great Steppe 1.0.3?
Take in count that Southern Region doesn't work in v7.0 with 1.31. The one that works in this version is 7.2, so please update it, otherwise it'll crash your game.

Another load order that you can use is this one.
Junior Beta-Tester since 2.26

Senior Beta-Tester since 2.30

Translator of Spanish, Catalan, Euskera and Galician.

MG Mike
Posts: 609
Joined: 22 Aug 2017 19:26

03 Jun 2018 15:42

Hmm I think I got SRM 7.00.and it is running with ets2 1.31.. I have already not all roads driven there, but I did not have a crash during loading.

Anyway updating is always better..

danfeliix
Posts: 28
Joined: 15 Jun 2017 03:17
Donation rank:

04 Jun 2018 19:34

MG Mike wrote:
02 Jun 2018 16:35
I got the same.. Actually only the prom Zona connection or a trainconnection from Saratov are possible

Hoping that great steppe connection would be fixed.
I'm using ProMods 2.27, Rusmap 1.8, Southern region v7.2, Russian open spaces v6.0 and Great Steppe 1.0.3, Poland Rebuilding 2.2, EAA 4.6. The one of caraachei this problem, I am looking for other errors more until the moment this works well



Post Reply
  • Information