Page 3 of 8

Re: [REL] Sardinia map 0.9

Posted: 14 Oct 2018 21:10
by Davyddin
Well, they have to actually exist somewhere if a map uses them.

Re: [REL] Sardinia map 0.9

Posted: 14 Oct 2018 21:17
by id777
so what is the answer? what i should to use if i want to play sardinia map with promods and southern region???

Re: [REL] Sardinia map 0.9

Posted: 14 Oct 2018 21:20
by ShirBlackspots
You are giving a non-answer. What you should be saying is "Yes, they should be activated" or "No, they don't have to be activated"

Re: [REL] Sardinia map 0.9

Posted: 14 Oct 2018 21:40
by Davyddin
I misunderstood your question. Apologies. If also using another map mod which already includes the necessary prefabs, the prefab package provided in the first post of this topic is of course not needed. I am personally not 100% which mods actually do contain them, unfortunately, but I think ProMods does. Thus, if playing Sardinia Map together with ProMods, you have to use the legacy compatibility fix, but you shouldn't have to activate the prefab pack provided here.

Re: [REL] Sardinia map 0.9

Posted: 14 Oct 2018 22:03
by ShirBlackspots
Ok, thanks. I think that helps.

Re: [REL] Sardinia map 0.9

Posted: 14 Oct 2018 23:10
by id777
Thank you, Davyddin, now it's clear.

Re: [REL] Sardinia map 0.9

Posted: 15 Oct 2018 07:29
by Topolino
Davyddin wrote:
14 Oct 2018 21:40
Thus, if playing Sardinia Map together with ProMods, you have to use the legacy compatibility fix, but you shouldn't have to activate the prefab pack provided here.
I am not shure, but does ProMods use all of FLD's prefabs?

I haven't tried it, but the compatibility with ProMods and e. g. RusMap could be fixed with activating the prefabs. Thus, I guess that you can play the map with other maps and PM and without Daviddyn's fix, if you put the prefabs file at the top. Later, I'll try it again.

Load order for Sardinia map v0.9

Posted: 15 Oct 2018 18:34
by Topolino
I tried it now:
Sardinia map works with other map combinations without ProMods Legacy Compatibility Fix. Thus, you do not need this fix if you at least load Sardinia prefabs file above ProMods.

Another thing: I discovered a fatal issue of the map: I confused the map sectors, so the map includes now the sector of south-east Bergen (sec-0003-0014). :roll:
Which means that if you load it above ProMods, this happens:

Image

To avoid this issue, I strongly recommend everybody to use this load order:

Image
- RusMap files
- Sardinia Map Ferry & Prefabs
- ProMods files
- Sardinia Map Base

RusMap is just an example here for any other map you are using. Of course, you don't need the vegetation fix if you don't use RusMap.

The only disadvantage of the load order is that the game won’t display the Sardinian loading screens.

We will also publish a fixed version 0.9.1 at the weekend which will also fixes some bugs (e. g. Mike7O's reports – thank you! ;-))

Re: Load order for Sardinia map v0.9

Posted: 15 Oct 2018 22:00
by Davyddin
Topolino wrote:
15 Oct 2018 18:34
Sardinia map works with other map combinations without ProMods Legacy Compatibility Fix. Thus, you do not need this fix if you at least load Sardinia prefabs file.
Please be aware that this is true only if loading Sardinia Map on top.

Re: [REL] Sardinia map 0.9

Posted: 16 Oct 2018 20:16
by vulchor
The download link to the ferry file on the first post is broken.