[REL] (Ivangorod mod) Estonia-Russia border improvements. 2.2.

You can share and discuss other map mods here
User avatar
Maxest
Posts: 327
Joined: 15 Jan 2018 09:18

19 Oct 2018 17:39

It's says you are missing many RusMap associated stuff - which is strange if you have all necessary mods installed (I don't tell you didin't).
Currently working on Budapest

id777
Posts: 720
Joined: 14 Dec 2016 18:05
Donation rank:
Location: Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина / UA

19 Oct 2018 19:57

Strange
id777 ;)

System: Windows 10
Processor: Intel Core [email protected] x6
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX1060 6GB

Image

User avatar
alexhob123
Posts: 252
Joined: 29 Dec 2013 23:06
Location: Lincoln, England
Contact:

19 Oct 2018 21:36

mods 2.png
mods 2.png (197.56 KiB) Viewed 1282 times

User avatar
alexhob123
Posts: 252
Joined: 29 Dec 2013 23:06
Location: Lincoln, England
Contact:

19 Oct 2018 21:36

these are the mods in the mods folder that i have in ETS2

User avatar
poludei
Posts: 86
Joined: 03 Oct 2016 09:34
Donation rank:
Location: Tartu, Estonia
Contact:

21 Oct 2018 18:30

Hey! Just wanted to tell you that one sign @ the Estonian border looks rather unique :D I think it's not supposed to say "TOLLI-KONTROLLI TSTOON". Dont know if it was your mistake or no, but maybe you can edit that ;)

Image
Languages: Image, Image & Image
ETS2 User since: 2015
MY GAMING PHOTOS: https://www.flickr.com/photos/[email protected]/
Image

User avatar
Maxest
Posts: 327
Joined: 15 Jan 2018 09:18

22 Oct 2018 09:15

Thanks! One more misspelt sign. :P
P.S. alexhob123 I'm sorry but I still cannot figure out your problem.
Currently working on Budapest

User avatar
alexhob123
Posts: 252
Joined: 29 Dec 2013 23:06
Location: Lincoln, England
Contact:

22 Oct 2018 10:08

Okay thanks anyway for trying

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4447
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

22 Oct 2018 11:38

you Need RusMap 1.8.1 not 1.8
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

User avatar
alexhob123
Posts: 252
Joined: 29 Dec 2013 23:06
Location: Lincoln, England
Contact:

22 Oct 2018 17:15

i have rusmap 1.8.1 but it still doesn't work


EDIT:

is there going to be an update/fix for 1.32
Last edited by adgjl on 24 Oct 2018 00:30, edited 1 time in total.
Reason: Please edit your posts instead of double posting

User avatar
erbkaiser
Posts: 47
Joined: 15 Aug 2014 19:55

25 Oct 2018 21:18

This works in 1.32, you just need to edit the manifest file inside the scs file to allow it for 1.32.

At least, I didn't notice any obvious map errors driving from Russia to Estonia.



Post Reply
  • Information