[REL] Project Balkans 3.3 for 1.34

You can share and discuss other map mods here
jakers132
Posts: 8
Joined: 17 Jul 2017 12:56

21 Apr 2019 18:48

Hi everyone, has Subotica been changed in the latest patches? I wrote somewhere in October that it should be changed since it's quality is really bad in comparison to other much smaller places, then Grega replied that it was one of the first cities built, over 2 years ago, that it wasn't modified since and that it featured some artistic changes (a non existing railway if I remember) and didn't feature the industrial zone (Siemens factory, Swarowsky factory, Norma, Continental, Ametek,...)

volferssj
Posts: 3
Joined: 05 Jan 2019 17:25
Donation rank:

23 Apr 2019 10:12

Hi guys.
I have, recently, installed "Baltic" DLC and from that moment game starts to crash when i try go back from menu to profiles or close game at all. Is it possible it's PB 3.1 to blame? Is switching to v3.2 will do anything good?
I driving on Full SCS v1.34+ProMods 2.33+Poland Rebuilding 2.32+Project Balkans 3.1+Paris Rebuild 2.3.
I'm asking because you created one of those mods so you know what's inside of it and how it works/should work together.

Thanks for any help.

grega
Posts: 664
Joined: 03 Jul 2014 17:48
Location: Koper, Primorska region

23 Apr 2019 16:15

jakers132 wrote:
21 Apr 2019 18:48
Hi everyone, has Subotica been changed in the latest patches? I wrote somewhere in October that it should be changed since it's quality is really bad in comparison to other much smaller places, then Grega replied that it was one of the first cities built, over 2 years ago, that it wasn't modified since and that it featured some artistic changes (a non existing railway if I remember) and didn't feature the industrial zone (Siemens factory, Swarowsky factory, Norma, Continental, Ametek,...)
No sorry, we were very busy with new territories. As you know our team is not so big as Promods to do quality rebuilds + new territories and to stay in touch with updates, sadly.
Let's say we will try to make some changes, but can't promise anything (being honest)

volferssj wrote:
23 Apr 2019 10:12
Hi guys.
I have, recently, installed "Baltic" DLC and from that moment game starts to crash when i try go back from menu to profiles or close game at all. Is it possible it's PB 3.1 to blame? Is switching to v3.2 will do anything good?
I driving on Full SCS v1.34+ProMods 2.33+Poland Rebuilding 2.32+Project Balkans 3.1+Paris Rebuild 2.3.
I'm asking because you created one of those mods so you know what's inside of it and how it works/should work together.

Thanks for any help.
I think someone mentioned that Poland rebuilding and our map are not compatible anymore? Not sure .... maybe someone can confirm?
Follow our Project Balkans news on FB page https://www.facebook.com/ets2balkans

ExtremorGP
Posts: 32
Joined: 25 Jul 2017 10:04

23 Apr 2019 20:44

I think Poland Rebuilding is fully compatible with Project Balkans.
volferssj wrote:
23 Apr 2019 10:12
Hi guys.
I have, recently, installed "Baltic" DLC and from that moment game starts to crash when i try go back from menu to profiles or close game at all. Is it possible it's PB 3.1 to blame? Is switching to v3.2 will do anything good?
I driving on Full SCS v1.34+ProMods 2.33+Poland Rebuilding 2.32+Project Balkans 3.1+Paris Rebuild 2.3.
I'm asking because you created one of those mods so you know what's inside of it and how it works/should work together.

Thanks for any help.
Can you send your game.log file?
Promods user since version 2.25. :D

sharpythegoat
Posts: 9
Joined: 28 Dec 2017 19:21
Donation rank:

26 Apr 2019 07:07

Hello

Is Promods 2.40 compatible with combination of Project Balkans 3.2 and SR 7.8 ?
With only those mods on a test profile, I get a crash.

Game log:


Kind regards

Edit: PM 2.33 and PB 3.2 works fine. I mixed promods 2.33 and 2.40 in that test :P *oops*
Last edited by sharpythegoat on 26 Apr 2019 09:48, edited 1 time in total.

id777
Posts: 678
Joined: 14 Dec 2016 18:05
Donation rank:
Location: Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина / UA
Contact:

26 Apr 2019 08:31

I think no compatible.
id777 ;)

System: Windows 10
Processor: Intel Core [email protected] x6
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX1060 6GB

Image

User avatar
ToYo94
Posts: 7
Joined: 01 Sep 2018 15:45
Donation rank:

30 Apr 2019 23:08

jakers132 wrote:
21 Apr 2019 18:48
Hi everyone, has Subotica been changed in the latest patches? I wrote somewhere in October that it should be changed since it's quality is really bad in comparison to other much smaller places, then Grega replied that it was one of the first cities built, over 2 years ago, that it wasn't modified since and that it featured some artistic changes (a non existing railway if I remember) and didn't feature the industrial zone (Siemens factory, Swarowsky factory, Norma, Continental, Ametek,...)
I've been playing Promods since 2.30 and it had something that resembles the industrial zone, but yeah, the town could really use some expansion. All it has is basically main road (Maksima Gorkog, old E-75) and Sombor road connected by Zagrebacka, and down the Sombor road is the industrial zone (not the whole thing, but I remember Siemens is there with all three halls, I used to work there for a short time and it does resemble it somewhat)
Haven't tried Project Balkans yet, so don't know if this mod changes anything

grega
Posts: 664
Joined: 03 Jul 2014 17:48
Location: Koper, Primorska region

01 May 2019 14:33

Here are some news for you:
In the next update, you will be able to drive into Albanian capital - Tiranë ... also with known Coca-Cola bottling company !
The blue road marks in Serbia are changed + some additional stuff on some of the border points

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image


Enjoy your holidays !
Follow our Project Balkans news on FB page https://www.facebook.com/ets2balkans

id777
Posts: 678
Joined: 14 Dec 2016 18:05
Donation rank:
Location: Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина / UA
Contact:

01 May 2019 17:00

Thank you, grega!

Waiting for a new version.
:)
Last edited by id777 on 02 May 2019 14:58, edited 1 time in total.
id777 ;)

System: Windows 10
Processor: Intel Core [email protected] x6
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX1060 6GB

Image

Lazarlol
Posts: 3
Joined: 05 Feb 2016 22:52

02 May 2019 11:14

hi is it possible to play project balkans without pro mods?



Post Reply
  • Information