[REL | OB (220719)] NaturaLux - ETS 2 Edition (Enhanced Graphics and Weather)

Other mods that don't fit in any other category
Magnum440
Posts: 18
Joined: 26 Feb 2014 09:21

05 Aug 2019 21:53

Game crash, not working..

Code: Select all

00:01:39.717 : [bullet] Starting physics server: Bullet
00:01:39.913 : <ERROR> [dx9] Unsupported format encountered 99
00:01:39.913 : <ERROR> [dx9] Texture format not supported.
00:01:39.913 : <ERROR> [dx9] Failed to create texture in hw_load().
00:01:39.913 : <ERROR> FIXME: Texture update failed (/material/ui/loading/nl_info.tobj)
00:01:39.914 : <ERROR> [dx9] Unsupported format encountered 99
00:01:39.914 : <ERROR> [dx9] Texture format not supported.
00:01:39.914 : <ERROR> [dx9] Failed to create texture in hw_load().
Last edited by Davyddin on 05 Aug 2019 22:05, edited 1 time in total.
Reason: Redacted quote; please quote only relevant parts and never the entire preceding post + Replaced quote tags with code tags

User avatar
Davyddin
Moderator
Posts: 1636
Joined: 22 Jun 2017 22:00
Donation rank:
Location: Helsingfors, Nyland, Finland
Contact:

05 Aug 2019 22:06

It looks to me like you are trying to run NL with DX9. It requires DX11.
ProMods moderator, translator, and tester. ATS and ETS2 player and modder. Author e.g. of the Profile Jumpstart mods. Fennoswede from the Finnish archipelago.

User avatar
scan720
Posts: 1152
Joined: 31 May 2014 13:57
Donation rank:
Location: Munich, Bavaria, Germany
Contact:

06 Aug 2019 05:06

Please a full game.log
No Support via PM!!

Moderator and Beta Tester of the "NaturaLux" - modification for ETS and ATS
PM User since: 1.62
Currently: Holidays 8-)
Image

PerrydPelle
Posts: 263
Joined: 08 Oct 2018 10:37
Location: Kaiseraugst, Switzerland

06 Aug 2019 07:54

i dont think its necessary, he uses DX9 that explains it.
Dev for Road to Asia

Road to Asia Discord Server: https://discord.gg/48JZu2d

If you want to become a dev for Road to Asia contact me

My Screenshot topic: viewtopic.php?f=16&t=29771

ronconi
Posts: 1
Joined: 25 Jul 2019 01:38

07 Aug 2019 00:12

the archive 1 are corrupt and not descompact

benhoch
Posts: 8
Joined: 13 Sep 2014 16:06
Donation rank:

13 Aug 2019 16:27

I wanted to download this mod, made the 2 forum accounts (which is insane as its own) and now I have to download multiple files, with an average of 60 KB/s !!?? I have fiber internet connection and normaly download speed max. is 80 MB/s.
This is the worst user experience I've ever had! Forum pages alone take like 2 minutes to load, not going to start with the downloads, and it's the most complicated way to download a mod inclusive all addons.
I looked forward to this mod, but now I'm not going to install it, I don't have time and nerves to deal with this. You need better servers. I'm not gonna spend 10+ hours to download everything I need. That's f***ing insane!
And now I wasted time and have 2 new accounts I'll never use again. this is insane!

EDIT: and no, it's definitely not my internet browser nor my internet connection, It somehow has to do with the server.

ewenement099
Posts: 3
Joined: 05 Aug 2019 23:04

14 Aug 2019 19:45

Hi,
I have problem, with NaturaLux, when I start this mod then ETS2 is turn off. Without this mod the game is working.
I have all DLC and mod: ProMods 2.41 + RusMap 1.9 + Southern Region + Project Balkans
How can I fix it?
log.png
log.png (173.41 KiB) Viewed 120 times
mod.jpg
mod.jpg (96.11 KiB) Viewed 120 times
dx.jpg
dx.jpg (104.71 KiB) Viewed 120 times

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4234
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

14 Aug 2019 19:46

Play in dx11. And next time post the game.log on pastebin.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

ewenement099
Posts: 3
Joined: 05 Aug 2019 23:04

14 Aug 2019 21:02

Trucker2223 wrote:
14 Aug 2019 19:46
Play in dx11. And next time post the game.log on pastebin.
But I have DX12. I must unistal DX12 and instal DX11?


User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4234
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

14 Aug 2019 21:06

You need to run the game in dx11. Just rightclick it on Steam and select Play in dx11(64Bit)
And instead of the Tregion compatability fix you should download and use the ProMods compatability fix
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests