Page 20 of 26

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 26 Feb 2018 15:03
by Koen
I just released a new version which fixes the broken stations from Bauer Media, along with other fixes and a few additions.

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 26 Feb 2018 16:01
by keremguvercin
Please can you add

1-) Zhimpity,Lubenka (Kazakhstan), Vzletnyy (Russia) for Great Steppe Map
2-) Gence, Yevlax and Baku (Azerbaijan) for YKS Turkey Map
3-) Tuzla (Bosnia-Herzegovina) for Project Balkans Map

?

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 01 Mar 2018 14:49
by AfxTwn
Would it be possible to show on the browser page what kind of music or station each one is? So we could see if it plays pop music or 60's, 70's, 80's etc music or maybe if any of the stations would be considered alternative like BBC Radio 6 Music. Maybe even show their genre or if it's talk radio etc. I think this would be great so you could more easily pick favorites or tune to something in a genre or style you prefer. Or maybe even show which is the most popular station for each country.

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 01 Mar 2018 15:10
by Koen
@AfxTwn The thing is that finding a station's name, logo and url are quite easy. Finding a station's PTY is not. (Besides, I am not even sure whether BBC Radio 1 and BBC Radio 6 have a different PTY.)
Then there are also the stations that have such a varied programming that they don't really fit one theme. There are of course stations where the theme is really clear, but I think you generally can recognise those stations after listening for a few seconds.

I have considered it before, but this is why I decided against it (plus the extra work it would take to add a station. It might not be much for one station, but do that times 3000, and it becomes quite significant.)

@keremguvercin
Support for the new cities in The Great Steppe will be there in the next version. I can't promise that the other two will be there too, because Project Balkans partially overwrites ProMods (which makes it more difficult to merge), and because the Turkey map adds a new country that is not yet present in the list of radio stations

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 01 Mar 2018 21:35
by AfxTwn
Ok well thanks for letting me know the reasons why it's not possible. I love this mod anyway!

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 09 Mar 2018 18:08
by LAFAYET47
Hi, I'm having a little issue with the overlay, I have tried to do what you adviced in the troubleshooting guide but any of the solutions work for me.. :( apart from this detail, the radios are working fine and there is any problem with switching them, but the overlay doesnt want to appear.

Gamelog:

I can't find a solution for deleting these errors:

00:00:33.167 : loading 'ets2-telemetry' 'C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Euro Truck Simulator 2/bin/win_x64/plugins/ets2-telemetry.dll'
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::lookup_channel: SCS_U32_NIL is not valid parameter for array channel 'truck.hshifter.select'
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::telemetry_register_for_channel: channel 'truck.electric.enabled' index 4294967295 has already callback for type 1
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::telemetry_register_for_channel: type 1 is not supported by channel 'truck.light.aux.front' index 4294967295
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::telemetry_register_for_channel: type 1 is not supported by channel 'truck.light.aux.roof' index 4294967295
00:00:40.961 : <ERROR> [sdk] prism::sdk::lookup_channel: channel 'truck.adblue.consumption.average' not found

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 09 Mar 2018 18:18
by Koen
@LAFAYET47

Could you check the following:
- Whether the ETS2 installation folder actually contains the d3d9.dll, it should be there in \Steam\SteamApps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64 (and otherwise, copy it from the Local Radio plugins folder.
- When you start ETS2, that you choose the "Launch with DirectX (64-bit) option?

The above also applies if you use a 32-bit OS, though the folder will be named x86 instead of x64.

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 09 Mar 2018 19:06
by LAFAYET47
Koen wrote:
09 Mar 2018 18:18

- When you start ETS2, that you choose the "Launch with DirectX (64-bit) option?

Alright, that was the problem, I'm retarded :D with DirectX the overlay works.

I was running the game with OpenGL mode, because I have much better performance than DirectX. Will you consider in the future add support for the OpenGL users? Its not a great problem, but I would like to know which radio stations I'm switching, just like DirectX.

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 09 Mar 2018 19:58
by Trucker2223
you shouldn't use ProMods in OpenGL-Mode, because it can cause problems at some areas.

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 10 Mar 2018 12:24
by Koen
@LAFAYET47 Not any time soon. Finding something that could properly overlay DirectX was already difficult to find... Finding that for OpenGL is even more difficult.