ETS2/ATS Local Radio

Other mods that don't fit in any other category
User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4664
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

29 Mar 2018 21:23

since ETS 1.30.2.9 update the Local Radio seems to overload my Internet connection so I can't acces any other pages while the radio is running. Even after closing the Tab the radio still plays and I've to close the browser via Task Manager to end the stream and continue browsing like normal. Never actually happend before. Has something changend in new Update, that causes that problem? Error Log of Radio Server if it's useful.

Code: Select all

Device found: Logitech G27 Racing Wheel USB
Device found: Logitech G27 Racing Wheel USB
System.Threading.ThreadAbortException: Der Thread wurde abgebrochen.
   bei System.Net.UnsafeNclNativeMethods.HttpApi.HttpReceiveHttpRequest(CriticalHandle requestQueueHandle, UInt64 requestId, UInt32 flags, HTTP_REQUEST* pRequestBuffer, UInt32 requestBufferLength, UInt32* pBytesReturned, NativeOverlapped* pOverlapped)
   bei System.Net.HttpListener.GetContext()
   bei ETS2_Local_Radio_server.SimpleHTTPServer.Listen()
System.Threading.ThreadAbortException: Der Thread wurde abgebrochen.
   bei ETS2_Local_Radio_server.SimpleHTTPServer.Listen()
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

User avatar
Koen
Posts: 130
Joined: 01 Aug 2013 18:53

30 Mar 2018 00:26

@Trucker2223 The peering system (that allows you to use your phone to control ETS2 Local Radio) is having issues at the moment, constantly trying to reconnect. I uploaded an update for it.
Why do today what you can postpone until tomorrow?

User avatar
Koen
Posts: 130
Joined: 01 Aug 2013 18:53

30 Mar 2018 15:05

Now, I was wondering how many actually use Local Radio on a different device than the device they play on (so use the webpage on a phone, tablet etc.)
Because I don't collect usage statistics, I would kindly ask you to fill in this poll to provide me some insight:
Why do today what you can postpone until tomorrow?

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4664
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

30 Mar 2018 15:25

The new Version 2.8.0 I believe didn't fixed the problem. The Server does still have high CPU and RAM usage:
Image
After some time the Server didn't update my location, so i heard danish Streams in Germany even in Southern Germany and the Server still said I was near Padborg. Plus the controls from my Wheel nor my Keyboard worked, so I couldn't skip any streams. As said I never had those problems until the Release of ETS2 1.30.2.9.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

User avatar
Koen
Posts: 130
Joined: 01 Aug 2013 18:53

30 Mar 2018 15:31

@Trucker2223 Did you force reload the page after you updated? (Ctrl + F5, or click the Local Radio name in the top left) The " The PeerID of this device: " also should be empty then.
Last edited by Koen on 30 Mar 2018 15:38, edited 1 time in total.
Why do today what you can postpone until tomorrow?

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4664
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

30 Mar 2018 16:16

OK The Peer ID is still there. I downloaded the new files and replaced them with tjhe old ones. Do I need to reinstall the Plugin. Even now the Peer ID is still there.
/edit fixd it now. I thought Reopening the Browser will have the same effect then Ctrl + F5 but it didn't now the peer ID is not there and it should be working now.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

AlvaroTrucker
Posts: 46
Joined: 10 Sep 2016 23:27

31 Mar 2018 01:23

Can you add stations for Zacatecas State (Mexico Extremo 2.0 for ATS)?

pac0o
Posts: 1
Joined: 08 Dec 2015 12:47

11 Apr 2018 13:53

Please, can you tell me how to enable overlay in openGL mode?
I hear the radio, may switch the stations and adjust volume, but I don't see overlay.

User avatar
Koen
Posts: 130
Joined: 01 Aug 2013 18:53

11 Apr 2018 20:19

@pac0o The overlay is only available for DirectX. There are no plans to add support for OpenGL.
Why do today what you can postpone until tomorrow?

watchingponies
Posts: 110
Joined: 11 Apr 2016 21:47
Donation rank:
Location: Eindhoven

02 May 2018 17:52

Thanks for the new update, Koen !
This mod/add-on is golden. Goud !
It got me interested in a lot of new music.

Dank Je !
Always hungry for the road

Promods, Rusmap, Volga Map, Paris Rebuild, Southern Region, The Great Steppe, Emden Add-on & Middle East Add-on !
Level 302. 1.359.883 km under the belt !

ATS
Level 95 and 323.091 Miles through the dusty desserts and along the pretty Pacific coast



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest