Page 27 of 28

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 02 Aug 2019 12:21
by Koen
It should not have a significant impact, especially on modem systems. The CPU usage should be rather low. Unfortunately ETS2 does not have a benchmark mode, but from my tests the impact was minimal. I'll check whether that's different for Dx9.

Toegevoegd in 18 minuten 38 secondes:
I just checked: I noticed no real difference in DirectX 9 either

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 14 Aug 2019 16:24
by Jeff0169
FR:
Bonjour alors pour moi on me dit en rouge sur le statut du radio local server:le simulateur n'est pas lancé pouvez-vous me dire comment faire pour faire fonctionner votre application?merci d'avance pour la réponse.
EN:
Hello then for me I am told in red on the status of the local radio server: the simulator is not launched can you tell me how to make your application work? Thank you in advance for the answer.


Jeff

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 21 Aug 2019 11:21
by Jeff0169
FR:
Bonjour alors après ma dernière demande je viens vous dire que je suis arrivé à faire fonctionner ETS2 Local Radio et ça marche parfaitement voilà le sujet est donc clos.
Jeff

EN:
Hello then after my last request I come to tell you that I got to run ETS2 Local Radio and it works perfectly so the subject is closed.
Jeff

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 02 Sep 2019 20:16
by Koen
For those reporting broken stations, or submitting new stations: I will look at them, but it might take some time before I get to it. Please be patient. ;)

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 19 Oct 2019 17:07
by Koen
So, it took some time, but the new version is now available :D

Re: ETS2 Local Radio

Posted: 10 Nov 2019 10:28
by falcon3519
Koen wrote:
17 Nov 2016 21:56
Thank you. I am so used to knowing my local IP I forgot to display it. :lol: I will change that in the next version, so it should show the actual URL*
I will also make sure installing the plugin will be easier, as I've noticed that many struggle with it. (Additionally, WinRAR and I don't get around too well :P)

*All of them if you have more than one network adapter

EDIT: I uploaded a new version, that includes this + more :)
Where can I download it so that the radio stations switch when you are in Latvia or Poland in Russia?

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 11 Dec 2019 14:12
by keremguvercin
corsica is missing on last update

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 11 Dec 2019 14:31
by Koen
@keremguvercin Well spotted. I forgot that Corsica was added. Will fix that later.

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 15 Dec 2019 13:27
by darren111
Just reached Dublin, Ireland. Ex-cell-ent-mod. :D :lol:

Re: ETS2/ATS Local Radio

Posted: 25 Dec 2019 12:07
by Kiwikh87
Thank you for the good work! Use this for a few days now, I didn't have the overlay in my game until yesterday. I really liked it yesterday, today i can't see the overlay again. I have already tried all start combinations. Also reinstallation. I can't get the overlay back, it's not in the corner, it's not there. Ne idea why the overlay doesn't work?