Using Promods assets on own map

Ask questions about the ATS mod here. If useful they will be added to the Q&A / Development updates.
Post Reply
MARTIN WNDRLVND
Posts: 11
Joined: 25 Apr 2016 18:04

01 May 2016 23:12

I couldn't find any information about it, so I decided to make a new topic. Do you accept using your assets in map mods?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9395
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

01 May 2016 23:14

As far as I know, you can but then your map is dependent on ProMods.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

MARTIN WNDRLVND
Posts: 11
Joined: 25 Apr 2016 18:04

01 May 2016 23:32

Does it mean that the map will be the property of Promods or do the player will need an already downloaded and activated Promods map? i think that archiving of used assets with a made map will be enough to have a mod working.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9395
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

01 May 2016 23:35

Players will have to download ProMods, activate it and "add" your map to it.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

User avatar
penguinaz
Developer
Posts: 1238
Joined: 26 Sep 2014 06:42
Donation rank:
Location: Toronto Canada

04 May 2016 02:01

You can use our assets by having our def files as well as the having all the promods mod parts except the map part in your mod folder. Consequentially, anyone who uses your map will also need to have the promods mod in their own mod folder. (hence, your map will be dependent on promods)

This is the "ATS" subforum... Europe edition of Promods will likely crash ATS...
Mapping... somewhere



Post Reply
  • Information