ATS Adding cities problem

Ask questions about the ATS mod here. If useful they will be added to the Q&A / Development updates.
Post Reply
stradastatale16
Posts: 13
Joined: 18 Nov 2018 19:05
Donation rank:

12 Nov 2019 17:23

Hi,
I'm creating a map mod for ATS but I can't add Cities. Can someone help me?
I tried to do that but without success, probabily because something has changed.
I will be very happy if someone can ask me

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9526
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

12 Nov 2019 17:53

What exactly is the problem? "can't add" isn't descriptive enough.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Smarty_SCR
Asset Creator
Posts: 2
Joined: 14 Jun 2019 15:56
Location: Ontario, Canada
Contact:

21 Nov 2019 02:27

I'm going to assume you've gotten as far as making your city definition(s) in //def/city/<city_name>.sii... Did you also remember to include your city via //def/city.<mod_name>.sii? That should look something like this:

//def/city.some_mod.sii

Code: Select all

SiiNunit
{
@include "city/happy_town.sii"
@include "city/sunnyvale.sii"
}



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests