Partially invisible AI traffic

For problems that are not caused by ProMods
Madmex53
Posts: 11
Joined: 15 Nov 2017 00:56
Donation rank:

14 Oct 2018 22:40

On the A2 near Poznan there are driving some half car's around

Image

And on the parkingplace

Image

Image
Last edited by Davyddin on 15 Oct 2018 12:39, edited 1 time in total.
Reason: Changed the title after merge

Mardan07
Posts: 2
Joined: 10 Jan 2017 19:15
Donation rank:

14 Oct 2018 23:03

Hi. I have an issue with what i can only describe as invisible traffic. Everything loads ok but then none of the textures for ai traffic render. This also effects the menu background which seems to be my view on the map but upside down as a background image. I have Jazzycat mods loaded and have tried loading orders at the top bottom and either side of the promods load order with no effect. I have seen issues like this before with other games and think it could be a memory issue not loading textures. last game log attached. https://drive.google.com/open?id=1el4hi ... HgrUeTMN1j

User avatar
Tanksome
Posts: 142
Joined: 30 Mar 2017 02:28
Location: Lafayette Parish, Louisiana, USA

15 Oct 2018 00:08

I've hit this issue on multiple parts of the map

User avatar
WolfGuy100
Posts: 23
Joined: 15 Feb 2015 04:15
Donation rank:

15 Oct 2018 01:16

I got that issue too! It only happen after a while of playing the game. IDK what the heck is going on here.

Cooldude4378
Posts: 7
Joined: 11 Sep 2013 20:30

15 Oct 2018 01:43

same here and as i came into London, EVERY vehicle on the road looked like that

User avatar
WolfGuy100
Posts: 23
Joined: 15 Feb 2015 04:15
Donation rank:

15 Oct 2018 06:21

Glad I am not the only one who have this problem along with trippy game menu. Even I checked my game log, it's pretty same to what you have.
Last edited by WolfGuy100 on 15 Oct 2018 07:08, edited 1 time in total.

Madmex53
Posts: 11
Joined: 15 Nov 2017 00:56
Donation rank:

15 Oct 2018 06:49

Mardan07 wrote:
14 Oct 2018 23:03
Hi. I have an issue with what i can only describe as invisible traffic. Everything loads ok but then none of the textures for ai traffic render. This also effects the menu background which seems to be my view on the map but upside down as a background image. I have Jazzycat mods loaded and have tried loading orders at the top bottom and either side of the promods load order with no effect. I have seen issues like this before with other games and think it could be a memory issue not loading textures. last game log attached. https://drive.google.com/open?id=1el4hi ... HgrUeTMN1j
I had the same issue
Image
and on the parkingplace
Image

On the A2 there you can find them
Image

User avatar
Trucker2223
Posts: 2925
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

15 Oct 2018 08:10

mod conflict, not a bug
No. 8 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30

Nbw78
Posts: 7
Joined: 19 Apr 2017 21:54

15 Oct 2018 08:20

maybe jazzy AI pack ? look here and try this :

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php ... &start=840

(Page84 & 85) , plz give feedback if it work or not , i have the same problem but im at work and cant test this workaround atm .

mhalabi93
Posts: 3
Joined: 12 Oct 2018 12:38
Donation rank:

15 Oct 2018 10:58

Go to your config file and change [ uset r_buffer_page_size "15" ] .. make sure the number is 15, by default it's 10



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests