Crashing on load screen.

For problems that are not caused by ProMods
Post Reply
Elue9057
Posts: 2
Joined: 16 Jun 2018 16:22

11 Jan 2019 14:18

I immediately want to apologize for my English, I using Google Translator.
Version of my game 1.33.2.19, license Steam, i have all DLC, Italy, France, Scandinavia, Going East and Baltic, I tried with and without the baltic, the result is the same.
My game crashes when loaded at 70%.
I have more maps, I found this assembly from one person in YouTube, everything worked for him.

My game.log link:
https://yadi.sk/i/Yd2IQBqoQKCMtw

Shiva
Posts: 1142
Joined: 21 May 2015 01:09

11 Jan 2019 17:05

Crash to desktop?
Did you try to add map after map or all at once?
And what video?

Could you start with a bit smaller map combination first?

For example as brsp from the SCS forums:
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php ... 0#p1039893

Then when it works, add more maps?

Or maybe someone else can find what is missing for Elue9057?
Monaco 2011 Route. Traffic map.
Possible ETS2 route 1 and/or 2?

User avatar
Rudi Raser
Posts: 2518
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

11 Jan 2019 17:21

iguess he is missing ROS.

no, just kidding. :roll:
my advice. ask the person who did the video you have seen.

Elue9057
Posts: 2
Joined: 16 Jun 2018 16:22

11 Jan 2019 17:30

Shiva wrote:
11 Jan 2019 17:05
Crash to desktop?
Did you try to add map after map or all at once?
And what video?

Could you start with a bit smaller map combination first?

For example as brsp from the SCS forums:
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php ... 0#p1039893

Then when it works, add more maps?

Or maybe someone else can find what is missing for Elue9057?
Programm crashed, tap to enter and ETS closed.
I added everything at once.
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=ypz353akOew&t=161s
I will try to put fewer maps, just i want to understand what the problem is.

And i have a TSM combination has 2 map that are not in the ProMods combination, these are Volga and Murmansk, I tried to delete these two maps and the game stopped working anyway.

User avatar
EdgeGladiator
Posts: 1696
Joined: 11 Mar 2017 11:54
Location: Argenteuil, Ile-de-France

12 Jan 2019 18:35

Remove this :

Code: Select all

00:07:11.384 : [mod_package_manager] Mod "[PREFABS by FLD] Sardinia Map Add-on v0.9.1" has been mounted. (package_name: Sardinia_Map_Add-on_v0.9.1_PREFABS, version: v0.9.1, source: User mods
After no idea.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests