map out of sync

For problems that are not caused by ProMods
Locked
gubman
Posts: 2
Joined: 29 Apr 2019 22:20

03 May 2019 21:16

I don't know if this is a common issue, but my maps are out of sync with the land.

I am new to Promods and the first time I am using the mod. I did have other mods but have removed these to see if I could get it working but no luck.
ETS2 Map.jpg
ETS2 Map.jpg (55.75 KiB) Viewed 223 times



Any help would be great.

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4250
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

03 May 2019 21:26

This is not out of Sync, it's how it looks. Due Scale it's not possible to place eveyr city, where they belong.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

gubman
Posts: 2
Joined: 29 Apr 2019 22:20

03 May 2019 21:57

Brilliant, thanks.



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests