ProMods Middle East Addon Map Misplaced

For problems that are not caused by ProMods
Post Reply
matheusfaz
Posts: 1
Joined: 25 Jan 2019 17:29

26 Aug 2019 19:29

Hi, i want to report a bug with middle east addon , where the map is misplaced. If i activate the addon , the map misplaces completely , but when i deactivate , the map returns to normal. Can someone help me?

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4342
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

26 Aug 2019 19:36

Post your game.log, that's a Mod conflict not a bug.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 6 guests