Croydon not discover

For problems that are not caused by ProMods
Post Reply
User avatar
venelin.boev
Posts: 15
Joined: 27 Apr 2016 11:14
Donation rank:
Location: ANIMALS KINGDOM NATURE
Contact:

29 Jan 2020 10:55

Version: 2.43, city of Croydon
Where: TMP on ProMods server
How: I drive around and discover all roads, companies, places, etc in the city and still it did not discover at all...
When: Always, the bug is reproducible with my TMP profile.
Proof:
Image
Log:
Notes: I have not tested it on a clean profile or in single player.

User avatar
JohnBart
Posts: 388
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary

12 Feb 2020 22:34

Seems to be TMP-specific, as I could discover Croydon in single player.
Junior ProMods tester. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests