problem z RusMap

Locked
kubu121
Posts: 3
Joined: 24 Dec 2018 22:43

09 Jan 2019 21:31

Witam
Chciałem sobie pograć na RusMap pobrałem mapę i ProMods wrzuciłem do folderu mod i ustawiałem kolejność zgodnie ze wskazówkami z internetu mimo to gdy włączam grę wywala mnie do pulpitu i gra się wyłącza. Proszę o pomoc.

P.S Jestem nowy w tych sprawach i niezbyt się znam.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 8723
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

09 Jan 2019 23:00

Pokaż log, tylko wtedy da się pomóc.

Bycie nowym nie zwalnia z czytania/szukania rozwiązań na necie przed zapytaniem - więc zanim zapytasz jak znaleźć log i go tutaj wstawić, wygoogluj sobie odpowiedź, tak będzie szybciej ;)
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: https://youtube.pl/vooytek

kubu121
Posts: 3
Joined: 24 Dec 2018 22:43

10 Jan 2019 15:09


User avatar
dawid2849
Posts: 85
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj, Lublin voivodeship, Poland

10 Jan 2019 15:54

Zaktualizuj plik def od RusMap!
Link: https://sharemods.com/i9n3ltdaedbg/RusM ... 1.scs.html
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My mods: ProMods 2.32 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Poland Rebuilding 2.3.1 + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + Southern Region 7.5 + VolgaMap 0.1 + Murmansk mod + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 1.9 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.0 + YKSRSK 1.5 + Swedish Islands 1.0
Image

kubu121
Posts: 3
Joined: 24 Dec 2018 22:43

10 Jan 2019 17:57

Dziękuję za pomoc wszystko śmiga



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests