Problem z załadowaniem ProMods'a

Locked
LookiGaming
Posts: 3
Joined: 01 Mar 2019 23:03

17 Nov 2019 22:04

Witam. Mam problem z wczytaniem ProMods'a, otóż chciałem dzisiaj włączyć na multi ale wczytywał się do większej połowy i jest brak odpowiedzi tak samo na singlu bez ProMods'a i wczytało się od razu przeinstalowałem ETS 2 ProMods'a i TruckersMP i już nie wiem co mam robić.(Do tej pory ProMods działał bez żadnego zarzutu)
Z góry dzięki za pomoc.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9540
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

17 Nov 2019 22:30

Zaczekaj, niech się spokojnie wczyta.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

LookiGaming
Posts: 3
Joined: 01 Mar 2019 23:03

17 Nov 2019 22:58

Czekałem sporo czasu z 15 minut i nic a mam jeszcze 2 save gry typowo na singla gdzie mam dużo modów i tam sie wczytuje max 5 min, nie dodałem w sumie że każdy nowy save mi nie działa z ProMods

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9540
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

18 Nov 2019 14:19

W takim razie pokaż log z takiego wczytywania i zobaczymy o co może chodzić.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

LookiGaming
Posts: 3
Joined: 01 Mar 2019 23:03

22 Nov 2019 17:08

Naprawiłem błąd zostawiłem ETS z ładowaniem tego save'a i załadował się po 3h i teraz działa poprawinie ładuje się w 3-5min



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest