PM 2.40 nie działa na starych save'ach

User avatar
elot360PL
Developer
Posts: 131
Joined: 04 Oct 2014 17:18
Location: Bytom (Poland)

03 May 2019 15:00

Wywal po prostu Poland Rebuilding.
Don't worry boys. Captain the useless developer is here!

Currently working on: NOTHING (As always)

Przemko
Posts: 3
Joined: 22 Nov 2017 09:56
Location: Katowice

03 May 2019 19:34

Witam. Mała aktualizacja mojej prośby. Otóż gdy zostawiłem samego Promodsa a usunąłem z menagera modów Poland Rebuilding gra zaczęła działać. A natomiast z Polandem już nie. Co może być przyczyną?? Pozdrawiam

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 666
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

03 May 2019 19:36

Poland narazie nie działa z ProMods 2.40 . Musisz pograć chwilkę bez Polanda.

Przemko
Posts: 3
Joined: 22 Nov 2017 09:56
Location: Katowice

03 May 2019 21:44

Oki. Dzięki wielkie za wszelkie informacje. Czyli Poland będzie miał jakąś aktualizacje do Promods 2.40??

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 666
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

03 May 2019 21:53

Tak, Poland będzie miał aktualizację, ale ze względu na duże zmiany w ProMods 2.40 trzeba będzie poczekać. W tym czasie pozwiedzaj Polskę z ProMods :)

witalg
Posts: 295
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

04 May 2019 09:37

Przemko wrote:
03 May 2019 14:51
Witam. Ja bym chciał również poprosić o pomoc gdyż u mnie też nie działa Promods 2.40. Dodam iż posiadam Promods 2.40 i Poland Rebuilding. Mam ten sam motyw że podczas ładowania gry wywala do pulpitu. Z góry dziękuję bardzo za jaką kolwiek pomoc. Pozdrawiam
Poland nie działa z 2.40.
RusMap tak , masz wątek na forum jak i gdzie i co zrobić.

paweldiakon
Posts: 6
Joined: 30 Nov 2018 20:19

30 May 2019 13:32

mam ten sam problem, przed aktualizacją i ostatnią łatką wszystko śmigało, wszytko ustawiam wg kolejności, starsze save's też nie działają, gra domaga się poprzedniej wersji modów map z których korzystam a mianowicie Promods, PR i Rusmap, które nie są oczywiście kompatybilne z najnowszą łatką, czy profil jest do odratowania czy muszę zaczynać nową grę?

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 666
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

30 May 2019 13:34

Daj jakieś zdjęcie o co ci chodzi. Jeżeli dobrze zrozumiałem to musisz po prostu kliknąć "kontynuuj".

paweldiakon
Posts: 6
Joined: 30 Nov 2018 20:19

30 May 2019 18:03

j.w. wywaliłem PR i już działa



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests