Nie uruchamia się gra.

Post Reply
Muciek
Posts: 4
Joined: 21 Oct 2015 14:17
Location: Bydgoszcz

16 Jun 2019 21:50

Witam. Chciałem dziś uruchomić grę, ale po załączeniu menu, a następnie po kliknięciu dalej by wczytać swój save'a wywala Mnie po chwili do Windowsa. Mam ustawione by czytało ProMods 2.40 załączam log. Podejrzewam traffic, bo mam taki mod na to, ale nie jestem do końca przekonany, bo na czerwono go nie wyświetla, że nie kompatybilny.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9298
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

16 Jun 2019 21:55

Wywal więc wszystkie mody poza PM i sprawdź czy wtedy działa, a później dodawaj po kolei. Jeśli podejrzewasz konkretnego moda, to zacznij od wyłączenia go.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Muciek
Posts: 4
Joined: 21 Oct 2015 14:17
Location: Bydgoszcz

16 Jun 2019 22:08

Jednak to był ten mod traffic jak podejrzewałem. Gra się uruchomiła, ale czy jest jakiś porządny mod by mieć ten real traffic, który jest kompatybilny i nie wywal do windy?

witalg
Posts: 294
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

17 Jun 2019 09:06

Muciek wrote:
16 Jun 2019 22:08
Jednak to był ten mod traffic jak podejrzewałem. Gra się uruchomiła, ale czy jest jakiś porządny mod by mieć ten real traffic, który jest kompatybilny i nie wywal do windy?
Tu masz super modyfikacje, ma ona mnogo zmian i all także.
https://www.db-creation.net/ets-2-traffic-mod
Ja korzystam tylko z essential, ma dużo zmian, i jest naprawdę świetna.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest