Przy wczytywaniu wywala

przemek102702
Posts: 9
Joined: 11 Oct 2014 11:51

20 Jul 2019 12:19

Vøytek wrote:
19 Jul 2019 22:52
Nie aktywowałeś pliku Definition.
Aktywowałem....
20190720131731_1.jpg
20190720131731_1.jpg (251.57 KiB) Viewed 302 times
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Tak wiem akurat tu jest 1 2 3 a powinno byc models 3 2 1 i ustawiłem przed chwilą poprawnie i dalej nic....

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9479
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Jul 2019 12:39

To pokaż teraz nowy log. Kolejność tych plików nie ma znaczenia, jeśli PM to jedyny mod.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

przemek102702
Posts: 9
Joined: 11 Oct 2014 11:51

20 Jul 2019 12:44

Vøytek wrote:
20 Jul 2019 12:39
To pokaż teraz nowy log. Kolejność tych plików nie ma znaczenia, jeśli PM to jedyny mod.
game.log.rar
(18.32 KiB) Downloaded 10 times

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9479
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Jul 2019 13:37

Hm, kupiłeś grę i wszystkie mapowe DLC?
Bo niby masz VLF, ale później wcale się nie wczytuje. Więc albo tak naprawdę go nie kupiłeś, albo jest uszkodzone.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Ssimoo
Posts: 363
Joined: 28 Dec 2015 18:50

20 Jul 2019 13:41

Pokaż na steamie, że kupiłeś wszystkie dodatki, jakie pojawiają się w logu. I to od samego początku. Strasznie dużo tam kombinacji ;)

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9479
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Jul 2019 13:56

Twierdzisz że miałeś pirata, więc może nie przeinstalowałeś później gry i coś jest namieszane. Zatem wywal grę, usuń wszystkie pozostałości po piracie i zainstaluj od nowa ze Steama, razem z DLC które masz zakupione i będzie śmigać.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

przemek102702
Posts: 9
Joined: 11 Oct 2014 11:51

20 Jul 2019 15:10

Dobra przeinstalowałem wszystko usunalem i na nowo wersja 1.35 tempo cos tam i nagle promods pisze w modyfikacjach ze nie kompatybilne.... cofalem do 1.34 to samo dawalem na open beta to samo co jest grane...

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9479
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Jul 2019 15:16

Jak mówiłem - pewnie nie masz VLF.
Kliknij na ikonkę "i", to dowiesz się o co chodzi. Jeżeli brakuje DLC, to gra nie pozwoli wczytać moda, żeby nie wyrzuciło do pulpitu.

Wcześniej o dziwo na to pozwalała, więc musiało być nieźle namieszane w plikach gry, bo nie widziałem jeszcze takiej sytuacji.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

przemek102702
Posts: 9
Joined: 11 Oct 2014 11:51

20 Jul 2019 15:22

Ale pisze ze nie kompatybilne z aktualna wersja gry... A to do Promodsa musze miec jeszcze Francje?

User avatar
BruceD
Posts: 418
Joined: 22 Apr 2016 02:12
Donation rank:
Location: Lublin

20 Jul 2019 15:23

Wszystkie mapowe DLC.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest