Problemy na Wyspie Man i w Wołgogradzie.

Locked
Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

30 Dec 2017 22:54

Tak wiem, że Wołgograd jest z RusMapa, ale dzisiaj spotkał mnie tam taki sam problem jak na mapie ProMods na wyspie Man, w miejscowości Douglas. Wziąłem pomoc drogową z terenu pomiędzy Borisoglebskiem i Wołgogradem do Wołgogradu i tak mnie zrespiło, że dostawałem uszkodzenia naczepy i ciągnika... Taki sam błąd miałem kiedyś biorąc pomoc drogową z miejscowości Ramsey na wyspie Man do miejscowości Douglas na w/w wyspie. Na szczęście w obu przypadkach wczytałem zapisy sprzed 2-3 minut co nie zmienia faktu, że raczej tak nie powinno być.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9526
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

30 Dec 2017 23:08

Sprawdzę Douglas w takim razie.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

30 Dec 2017 23:48

Dzięki.

Ssimoo
Posts: 369
Joined: 28 Dec 2015 18:50

30 Dec 2017 23:54

Pytanie tylko jakiej ciężarowki używasz i jaki wiozłeś ładunek - w niektórych przypadkach długość takich zestawów znacznie przekracza dopuszczalną długość ;)

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9526
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

31 Dec 2017 00:11

Hm. Nie mam takiego problemu i myślę, że nawet podwójna naczepa by się tutaj zmieściła. Zatem można winić tylko inne mody.
Image
Screenshot od razu po przeniesieniu do serwisu, nacisnąłem tylko F5, żeby było widać na GPSie że to Douglas.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

31 Dec 2017 01:38

Mam tylko ProMods, RusMap, The Great Steppe i malowanie do Scanii S z warsztatu Steam...

EDIT 1:
A po przeteleportowaniu do serwisów w innych miastach takich problemów nie było.

EDIT 2:
@Ssimoo incydent z Douglas wystąpił u mnie chyba jakiś miesiąc temu, więc nie pamiętam, wiem tylko, że jeździłem wtedy Scanią S z silnikiem o mocy 730KM, a ładunek miał chyba jakieś kilkanaście ton. Natomiast w Wołgogradzie jechałem Volvo FH16 Globetrotter XL z silnikiem o mocy 750KM, a ładunek to ziemniaki 22 tony.

EDIT 3:
poza tym Voytek mnie zrespiło inaczej. Chyba na wprost garażu 01 i mi tam naczepa utknęła.
Last edited by Vøytek on 31 Dec 2017 02:05, edited 1 time in total.
Reason: Połączenie 4 postów

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9526
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

31 Dec 2017 02:03

Pawlowsky wrote:
31 Dec 2017 01:42
incydent z Douglas wystąpił u mnie chyba jakiś miesiąc temu
Błędy zgłaszamy tylko na najnowszej wersji mapy, sprawdzone bez innych modów. Zatem jak zrespi Cię inaczej na 2.25 dzisiaj, to ciężko będzie uwierzyć własnym oczom, bo to po prostu niemożliwe ;)

A z innych zasad: nie piszemy dwóch postów pod rząd, a już na pewno nie czterech...
Jeżeli chcesz coś dodać po opublikowaniu posta, użyj opcji edycji.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Pawlowsky
Posts: 25
Joined: 10 Sep 2017 09:06

31 Dec 2017 20:01

Zgłaszałem to już kiedyś, ale chyba nie otrzymałem wtedy odpowiedzi, zaraz wyślę link dodając go poprzez opcję edycji. I dobrze nie będę pisał x postów pod rząd. No i oczywiście sprawdzę czy na 2.25 wciąż ten błąd występuje.
Edit: Kurde, nie mogę znaleźć tego posta, a jestem pewny, że to zgłaszałem... No ale już niech będzie.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9526
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

01 Jan 2018 18:59

Ja tylko widzę jak jest. Zgłosiłeś, sprawdziłem - błędu nie ma. Tylko się cieszyć :D
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest