Problem z zainstalowaniem ProMods

Locked
Kixter
Posts: 5
Joined: 04 Jan 2018 13:52

04 Jan 2018 17:34

Cześć. Chciałem pobrać sobie ProMods, ale przy próbie otworzenia pierwszego partu pisze, że plik jest uszkodzony. Pobierałem plik jakieś 10 razy i za każdym razem jest to samo. Próbowałem otworzyć go za pomocą i win rara, i 7 zipa, cały czas jest to samo. Przeinstalowałem też WinRara. Dodatkowo mojemu koledze też ten part nie działa.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9519
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

04 Jan 2018 17:42

Pobrałeś wszystkie części archiwum?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Kixter
Posts: 5
Joined: 04 Jan 2018 13:52

04 Jan 2018 20:20

Tak. Pobrałem wszystkie 7 partów i wrzuciłem je w jeden folder.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9519
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

04 Jan 2018 20:30

Pokaż zrzut ekranu z tego folderu, tak żeby było widać rozmiary wszystkich części (PPM->Widok->Szczegóły).

Klikasz PPM na plik .001, później "Wypakuj tutaj" i od razu wyskakuje błąd?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Kixter
Posts: 5
Joined: 04 Jan 2018 13:52

04 Jan 2018 20:33

https://scr.hu/BmKzlW

Tak. Jak próbuję wypakować od razu pokazuje, że plik jest uszkodzony.

Cannot open C:\Users\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\promods-v225.7z.001

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9519
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

04 Jan 2018 20:40

Plik .002 ma złą nazwę, dlatego nie działa.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Kixter
Posts: 5
Joined: 04 Jan 2018 13:52

04 Jan 2018 20:41

Czyli mam jego nazwę zmienić czy pobrać od nowa?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9519
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

04 Jan 2018 20:51

Spróbuj zmienić. Nadałeś mu rozszerzenie .scs nie wiem po co, a pozbyłeś się .002. Z tego powodu 7-zip/WinRAR nie widzi że to druga część archiwum. Jak Ci nie wyjdzie, to pobierz od nowa i nie grzeb w nazwach ;)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Kixter
Posts: 5
Joined: 04 Jan 2018 13:52

04 Jan 2018 21:07

Dzięki, już działa :)

Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. :) :) :)

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9519
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

04 Jan 2018 21:07

Miłej gry ;)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest