ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

[LEÍRÁS] Kompatibilis mod és játékverziók megállapítása

Hungarian
Post Reply
User avatar
JohnBart
Posts: 400
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary

13 Jan 2018 02:09

A ProMods csapat modjai és addonjai jellemzően csak a Euro Truck Simulator 2 egy adott verziójával működnek, így ha a játék új frissítést kap, a ProMods tartalmakat rá kell frissítenie a csapatnak, ami új mod/addon verziók készítésével jár. Ha tudni szeretnéd, hogy az éppen aktuális ETS2 verzió mely ProMods tartalmakkal kompatibilis, ellenőrizd a következő oldalakat:

ProMods Europe Map kompatibilitási táblázat

Ez a táblázat a ProMods Europe Map eddig kiadott változatait listázza. Az oldal a főoldal fejlécén található Compatibility gombbal érhető el.

Image

Az egyes oszlopok tartalma a következő:
 • Release Date: A mod adott verziójának megjelenési dátuma.
 • ETS2 Version: A Euro Truck Sim 2 mely verziójával kompatibilis az adott modverzió. A fenti példában a legfrissebb modverzió (amit a táblázatban zöld színnel jelölnek) a játék 1.30-as javítását igényli.
 • ProMods Version: A mod aktuális verziója (amit a táblázatban zöld színnel jelölnek). A fenti példában ez a v2.25-ös verzió. A ProMods Europe Map v2.25 tehát az ETS2 1.30-as változatára telepíthető.
 • Requires DLC: Mely hivatalos pálya DLC-ket igényli a mod adott verziója. A v2.25 pl. a Going East (= East), Scandinavia (= North), és Vive Le France! (= France) DLC-ket igényli. Általánosságban viszont elmondható, hogy a mod használatához mindegyik hivatalos pályabővítmény megléte szükséges (a v2.25 utáni ProMods változatok pl. biztosan igénylik majd az Italia DLC meglétét is).
 • Contents: Az adott verzió legfontosabb újításainak, javításainak rövid listája.
 • Download Links: Az adott verzió letöltési linkje. A legfrissebb modváltozat esetén a link a telepítési oldalhoz vezet (azzal kapcsolatban itt találhatsz infókat). Régebbi változatok esetén a fizetős és ingyenes letöltési linkeket listázza.
ProMods addonok kompatibilitási táblázata

Ez a táblázat a ProMods csapat hivatalos addonjainak (jelenleg: a Trailer and Company Pack és a Cabin Accessories Pack) eddig kiadott változatait listázza. Az oldal a főoldal fejlécén található Add-ons gombbal érhető el.

Image

Az egyes oszlopok tartalma a következő:
 • ETS2 Version: A Euro Truck Sim 2 mely verziójával kompatibilis az adott addon. A fenti példában a legfrissebb modverzió (amit a táblázatban zöld színnel jelölnek) a játék 1.30-as javítását igényli mindkét addon esetében.
 • Addon Version: Az addon aktuális verziója (amit a táblázatban zöld színnel jelölnek). A fenti példában ez a v1.15-ös és v1.04-es verzió.
 • Requires DLC: Mely hivatalos DLC-ket igényli a mod adott verziója. A Trailer and Company Pack pl. jelenleg a Going East (= East), és a Scandinavia (= North) DLC-ket igényli. A Cabin Accessories Pack ugyanakkor a Cabin Accessories DLC-re épül.
 • Contents: Az adott verzió legfontosabb újításainak, javításainak rövid listája.
 • Download Links: Az adott verzió letöltési linkje. A Trailer and Company Pack esetén a legfrissebb modváltozat linkje a telepítési oldalhoz vezet (azzal kapcsolatban itt találhatsz infókat). A Cabin Accessories Pack ugyanakkor a relatíve kis mérete miatt csak ingyenes letöltési linkekkel rendelkezik az oldalon.
Junior ProMods tester. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.Post Reply
 • Information
 • Who is online

  Users browsing this forum: No registered users and 2 guests