ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

Útszéli társalgó

Hungarian
Post Reply
User avatar
JohnBart
Posts: 400
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary

04 Mar 2018 18:53

Elindítottam egy kötetlen társalgót az angol nyelvű ProMods Roadhouse mintájára, ahol a magyar anyanyelvű tagság kieresztheti a gőzt. :)
Figyelem, a fórumszabályzat ebben a témában is érvényes!
Junior ProMods tester. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.

User avatar
LesLie01
Posts: 7
Joined: 04 Feb 2018 11:10

05 Mar 2018 18:41

Kedves JohnBart!Nagyon köszönöm a munkád!Itt folytatnám amit a Fejlesztési hírek, információk topicban elkezdtem.
Részben van igazad,a tapasztalataim szerint tudok szállítani szinte minden városba (természetesen azokba a városokba amik alapban a játékban szerepelnek)mennek a dlc-k is a francia,olasz,skandi,kelet.
A teljesen átépített városokba és az új városokba nem szállíthatunk,egyszerűen nem látja az útvonalat,cég helyét.
A kompoknál nagyon bosszantó amikor Olasz alsó sarkából indulva mondjuk Osloba (sok sok kilométeren keresztül),pedig "látja,kijelöli az útvonalat beleértve a kompot is,és amikor oda érsz,Pl:. Rostok-Gedser lenyomva az entert,csak annyi az üzenet 'nem tudja szinkronizálni a jelenlegi pozíciódat és visszaállít az utolsó ismert pontra.Aztán nagy kör Malmö felé a hídon:)

User avatar
JohnBart
Posts: 400
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary

05 Mar 2018 19:32

És én nem pontosan ezt írtam a másik topikban? :D
Egyébként van a kompokról és a WoTr fuvarokról külön topik, abban is ez a hivatalos álláspont. Valamilyen szinten működhetnek, főleg ha az alappályán is létező, nem módosított szektorokban található városokat-útvonalakat-kompokat érint a fuvar, de mapmodok mellett nem éri meg reckírozni velük.
Junior ProMods tester. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.

User avatar
LesLie01
Posts: 7
Joined: 04 Feb 2018 11:10

06 Mar 2018 17:29

ohh köszi!megnéztem ott is mit írnak erről a WOT fuvarokról.Hát nagyjából ugyan azt...,mint te.(Kár)
Pedig elég sok WOT-s fuvart vittem már az utolsó 2 verzióban kb 50.000 km-t hajtottam bele (2.25-2.26) Bécsben volt nagy gondom:D,ott szembesültem először ezzel a problémával.
Visszatérve a kompokra,végig próbáltam minden átjárót (Lengyel Német,persze próbáltam az eredeti kompútvonalakat)sajna nem ment egyik sem és ezután választottam a sikeres fuvar érdekében a száraz utat Kiel felé a hidakon keresztül :-) +1000 néhány km-el :D.
Mit gondolsz Anglia felé működik valamelyik?(Franciából?)

User avatar
JohnBart
Posts: 400
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary

06 Mar 2018 18:18

Sajnos ötletem sincs (őszinte leszek, az is csodaszámba megy, hogy ötvenezer kilométert levezettél online fuvarokkal egy mapmodon). A francia DLC területeit annyira nem építették át a ProMods-os népek, Anglia viszont állandó fejlesztés alatt áll, így ott lehetnek gondok. Sajnos az angol puding próbája az evés. :)
Junior ProMods tester. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.

bsamu
Posts: 7
Joined: 11 Feb 2018 15:27

25 Mar 2018 13:30

Üdv!

Mivel nem találtam alkalmasabb topikot a magyar részlegben, ezért kérdésemet itt fogalmazom meg:
Van egy kis problémám, ami miatt nem tudom tovább építeni a térképemet, mert nem találok olyan kereszteződés prefabot, amelynél két sáv megy azonos irányba, és egyik oldalról csatlakozik hozzá egy-egy sáv a két irányba. Ilyenre gondolok (az elsőről van szó, a többi sincs, de az első lenne a legfontosabb):
Image
Ez elég bosszantó, mivel van vagy 100 csillió ugyanolyan változat ebből:
Image
De amit én keresek abból egyféle sincs.
Nincs valami megoldás erre, valahogy létrehozni, vagy egy prefab pack amiben benne van?
Vagy nem lehet esetleg valahogy letakarni ennél a prefabnál a bal oldalon a szükségtelen sávokat és kikapcsolni az AI forgalmat?
Image
Vagy ennél a bal sáv irányát megfordítani, és átrajzolni a forgalom irányait jelző nyilakat?
Image

User avatar
JohnBart
Posts: 400
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary

26 Mar 2018 09:54

Részemről gőzöm sincs, mert sajnos nem értek a témához, de ha itt nem kapsz választ a kérdésedre, akkor javaslom a Promods Academy fórumcsoportot, ott foglalkoznak ilyesmivel.
Junior ProMods tester. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.

bmwman86
Posts: 1
Joined: 29 Mar 2016 07:58

28 May 2018 16:03

Sziasztok!
Gondoltam beköszönök ide is! ;)

User avatar
JohnBart
Posts: 400
Joined: 21 Mar 2015 21:14
Donation rank:
Location: Budapest, Hungary

29 May 2018 13:02

Szia BMWMan! ;DDD
Junior ProMods tester. Translator of the official ETS2 + ATS Hungarian localizations. Ex-Beta tester of SCS Software. Retired Admin of RestaCar.hu. Pre-recorded DJ at ETS2 RestaCar Pirate Radio.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest