ProMods works in singleplayer, but not multiplayer.

Post here if you are having problems with ProMods in Multiplayer
Post Reply
Dageeh
Posts: 3
Joined: 29 Nov 2016 19:42
Donation rank:

27 Oct 2019 22:44

Just installed the newest version of promods and it works completely fine in SP, but when i start it in MP it says i have missing files.
The attachment below shows what my mod folder looks like.
Attachments
promds.PNG
promds.PNG (19.71 KiB) Viewed 244 times

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4620
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

28 Oct 2019 09:12

you're def file is supposed to be .scs file too, your's .zip.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

Dageeh
Posts: 3
Joined: 29 Nov 2016 19:42
Donation rank:

28 Oct 2019 16:57

Thanks for the reply! Every time i donwload the DEF, it just downloads as a .zip file. Is there any possible way to make it an .scs file? If this is the problem, i still dont understand why it would work in SP but not MP.
Last edited by bmwGTR on 28 Oct 2019 17:15, edited 1 time in total.
Reason: removed quote - please do not quote posts direct above yours

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 7804
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand

30 Oct 2019 06:52

Because SP doesn't care about mod extensions, it will load .SCS or .ZIP
MP does care because it checks the filename in the TMP client.

You need to either
A) rename the file (disabling hiding of Windows file extensions to do so), so that it's indeed an SCS file
B) reconfigure your browsers's MIME settings and regenerate the def file, correctly as an SCS file
C) try a different browser to generate the def file
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests