Problem with pro mods single and mp 2

Post here if you are having problems with ProMods in Multiplayer
Post Reply
Van Webby
Posts: 1
Joined: 21 Oct 2019 12:32

13 Nov 2019 17:20

I have the same problem. I have all 7 Pro Mod files installed and activated. I have all the maps needed. However, when I start the game, the loading bar only goes to the middle and then hangs.

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 2239
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

13 Nov 2019 17:22

Hi,

1.) I splitted the topic - next time open you own one.
2.) On first load the game is generating the navigation cache, which can take up to 30 minutes (on slow PC's).
Just do nothing and let it load.

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods + RusMap + Great Steppe + Southern Region + Paris Rebuild
ATS: Coast to Coast + US Expansion + CanaDream + PazzMod


ProMods Moderator since April 2018

Image



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest