Installed but crash when i click drive

Ask questions about the mod here. If useful they will be added to the Q&A / Development updates.
Forum rules
Please do not post any crashes, malfunctions or other issues with the mod in this forum. If you have any issues with the mod, please post them here. This forum is only for questions/feedback towards the team, not for solving crashes.
Skumbagga
Posts: 14
Joined: 16 Sep 2017 18:55
Sweden

14 Nov 2017 13:38

I have installed promods the way the tutorial said, i have both 3 map dlc´s and no other mods running please someone help

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 6985
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Poland
Contact:

14 Nov 2017 13:40

We need your log.
Image
Current development work: prefabs

#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Skumbagga
Posts: 14
Joined: 16 Sep 2017 18:55
Sweden

14 Nov 2017 13:44

It only says euro truck simulator 2 has stopped working

Skumbagga
Posts: 14
Joined: 16 Sep 2017 18:55
Sweden

14 Nov 2017 13:51


User avatar
Darkfizch
Posts: 164
Joined: 10 Aug 2015 12:20
Donation rank:
Netherlands

14 Nov 2017 14:16

This looks like a problem with several of the vanilla game models. Have you tried verifying the integrity of your game files?

bmwGTR
Posts: 534
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Graz, Styria
Austria

14 Nov 2017 14:50

Hi,

for a moderator:
please close the other two threads of him in the "Gameplay issues" forum, thanks.
https://promods.net/viewtopic.php?f=28&t=20711
https://promods.net/viewtopic.php?f=28&t=20712

Best regards,
bmwGTR
Profile 1: PM 2.20 + RM 1.7.4 + SR 6.5.2 + Paris Rebuild 2.1 + The Great Steppe 1.02
Profile 2: MHAPro 1.28 + RM 1.7.4 + SR 6.5.2
Profile 3: Project Balkan Beta test (coming soon)

Image

Skumbagga
Posts: 14
Joined: 16 Sep 2017 18:55
Sweden

14 Nov 2017 16:07

Darkfizch wrote:
14 Nov 2017 14:16
This looks like a problem with several of the vanilla game models. Have you tried verifying the integrity of your game files?
Yes and it still crashes

User avatar
Volleybal4life
Moderator
Posts: 5609
Joined: 01 Jun 2014 15:49
Donation rank:
Location: Gouda, South Holland, The Netherlands
Netherlands

14 Nov 2017 20:08

Can you please show us a game.log of a brand new profile, without running any mods?
Spamming the forum since June 2014



Image
Some say, I'm addicted to ETS2. But then I say. No, it's ProMods, it's a way of life.
No. 3 forum spammer!

You want a game map?
You get a game map! (ETS2 (WIP))
You get a game map! (ATS (WIP))

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 6421
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand
New Zealand

14 Nov 2017 20:18

One or more archives are corrupt, you need to reinstall your game (verify game files) and/or reinstall ProMods
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image

User avatar
Josh0
Posts: 543
Joined: 20 Dec 2015 02:10
United States of America

14 Nov 2017 20:47

ScuL wrote:
14 Nov 2017 20:18
One or more archives are corrupt, you need to reinstall your game (verify game files) and/or reinstall ProMods
I agree with ScuL, one of your ProMods archive files may be truncated/corrupt. All of the files reported in your game log as 'malformed' or 'not found' are located in the promods-model1-v220.scs archive. Please check the size of this archive file, it should be 1,833,955,970 bytes. If your file is the correct size, please post a screenshot showing the sizes of all 7 ProMods archive files. If you downloaded the multi-part ProMods distribution, you can try testing your downloaded files using the ProMods 2.20 file testing tool (available on the 'step 2' part of the Downloads page).



Post Reply
  • Information