Help with mod

Ask questions about the mod here. If useful they will be added to the Q&A / Development updates.
Forum rules
Please do not post any crashes, malfunctions or other issues with the mod in this forum. If you have any issues with the mod, please post them here. This forum is only for questions/feedback towards the team, not for solving crashes.
Post Reply
Tupii
Posts: 3
Joined: 14 Nov 2013 20:35

30 Jan 2014 19:07

I have done this mod to remove the signs that show where you can't go on the map http://www.nexusmods.com/eurotrucksimulator2/mods/1. It works very well on the regular map, it does however not work on ProMods map parts. My guess is you use a different folder structure than SCS.

In the regular SCS map they are in "def/model/symbol" - filenames: "dead_end.dds" - "dead_end2.dds" - "yellowarrow.dds"

Could you possible tell me where these files are located and their filenames? I would like this mod to work with ProMods.

User avatar
Nico
Founder
Posts: 3494
Joined: 01 Aug 2013 09:40
Location: Nijmegen, Gelderland

30 Jan 2014 22:33

We use the same files as SCS uses for that so it should work.

I ofc don't know how this mod works.
Am I developing at the moment?
Image
STDS, ETS2, ATS Beta Tester
Main Developer of ProMods and Moderator.

User avatar
Zees90
Posts: 88
Joined: 08 Nov 2013 21:02

31 Jan 2014 11:40

You need to make that sign mod to load AFTER promods! otherways promods overwrites that mod, and it wont work.

User avatar
n4gix.bill.leaming
Posts: 1196
Joined: 07 Aug 2013 18:22
Donation rank:
Location: Hammond, Indiana
Contact:

01 Feb 2014 16:28

There was a mod released on 7/21/2013 that does the same thing:
Optical clearing barriers for ETS2 1.5.2.scs
It was posted on the SCS Forums last July... ;)
Fr. Bill
Global Moderator

Interests: Gauge Programming - 3d Modeling for Milviz

kasp177d
Posts: 2
Joined: 05 Feb 2014 18:16

11 Feb 2014 16:40

Hi i've got this problem when i try to install the mod.
everytime i try to put the scs file from part into my mods folder is says this: You need to have the following volume to continue extraction: C:\Users\Kasper\Desktop\promods-v150.part2.rar. insert a disk with this volume and press "OK" to try again or press "Cancel" to break the extraction, and then im like WTF

User avatar
Nico
Founder
Posts: 3494
Joined: 01 Aug 2013 09:40
Location: Nijmegen, Gelderland

25 Feb 2014 07:38

You have to download both parts....
Am I developing at the moment?
Image
STDS, ETS2, ATS Beta Tester
Main Developer of ProMods and Moderator.

kasp177d
Posts: 2
Joined: 05 Feb 2014 18:16

30 Mar 2014 10:58

I have downloaded both of them

User avatar
Nico
Founder
Posts: 3494
Joined: 01 Aug 2013 09:40
Location: Nijmegen, Gelderland

31 Mar 2014 16:11

that's a late answer... still talking about the same or what?
Am I developing at the moment?
Image
STDS, ETS2, ATS Beta Tester
Main Developer of ProMods and Moderator.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Ivooo_, sirasawa and 5 guests