Does this Graphic Mod works with ProMods?

Ask questions about the mod here. If useful they will be added to the Q&A / Development updates.
Forum rules
Please do not post any crashes, malfunctions or other issues with the mod in this forum. If you have any issues with the mod, please post them here. This forum is only for questions/feedback towards the team, not for solving crashes.
Post Reply
realmadrid1902
Posts: 426
Joined: 29 Jan 2017 18:37
Location: Alexandria

09 Aug 2018 13:17

Does this Graphic Mod works with ProMods. I have a non-steam version. I don't know if it is going to work or no. http://prntscr.com/kglz1n
ProMods user since: 2.15.
PC specs: I don't like to say them.
Langauges: a bit FR Image , EN Image and AR. Busy with School!

User avatar
Volleybal4life
Moderator
Posts: 6800
Joined: 01 Jun 2014 15:49
Donation rank:
Location: Gouda, South Holland, The Netherlands
Contact:

09 Aug 2018 13:25

How about, you just try it? It's faster to just try it then waiting for an answer ;)
Spamming the forum since June 2014



Image
Some say, I'm addicted to ETS2. But then I say. No, it's ProMods, it's a way of life.
No. 3 forum spammer!

You want a game map?
You get a game map! (ETS2 (WIP))
You get a game map! (ATS (WIP))

id777
Posts: 726
Joined: 14 Dec 2016 18:05
Donation rank:
Location: Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина / UA

09 Aug 2018 19:02

yes it's compatible
id777 ;)

System: Windows 10
Processor: Intel Core [email protected] x6
Memory: 16GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX1060 6GB

Image

User avatar
Abdurrezzak3500
Posts: 105
Joined: 06 Oct 2017 18:15
Location: Kekistan, North Kekistan

10 Aug 2018 20:40

With ProMods Copmatibility File (Avaible on Steam Workshop)
Hey Michael, Vsauce here! Or does it?

Image
Image



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 13 guests