Creating map mods

You can talk about anything here (but respect the rules)
User avatar
sven_engelen
Posts: 589
Joined: 21 Feb 2014 11:42
Location: Venlo and Helmond (school)

15 May 2014 10:11

Well i watched a tutorial but i still can't save. The person who saves it has a button: build map. On that place a i have: segment cache. If I press save map and close ets 2 editor and open the map again it's empty. What have i done wrong?
Image
Tregion Developer and Promods associate ;)
Currently working on Utrecht and bugfixing ofcourse :P

User avatar
MandelSoft
Lead Developer
Posts: 3770
Joined: 08 Aug 2013 10:48
Location: Zoetermeer [NL]

15 May 2014 10:17

You forgot to re-pack the map. See this tutorial, section "How to save your work"
Your daily dose of wisdom!
╔═══╗────╔═╗╔═╗────╔╗
║╔═╗║────║║╚╝║║────║║
║╚═╝╠═╦══╣╔╗╔╗╠══╦═╝╠══╗
║╔══╣╔╣╔╗║║║║║║╔╗║╔╗║══╣
║║──║║║╚╝║║║║║║╚╝║╚╝╠══║
╚╝──╚╝╚══╩╝╚╝╚╩══╩══╩══╝
Don't ask us for a release date; we don't know either.

User avatar
sven_engelen
Posts: 589
Joined: 21 Feb 2014 11:42
Location: Venlo and Helmond (school)

15 May 2014 10:43

I did all of that but if i write edit test i get this https://www.flickr.com/photos/124152925 ... 210989173/
Image
Tregion Developer and Promods associate ;)
Currently working on Utrecht and bugfixing ofcourse :P

User avatar
MandelSoft
Lead Developer
Posts: 3770
Joined: 08 Aug 2013 10:48
Location: Zoetermeer [NL]

15 May 2014 10:47

How does the file structure of your test.scs look like?
Your daily dose of wisdom!
╔═══╗────╔═╗╔═╗────╔╗
║╔═╗║────║║╚╝║║────║║
║╚═╝╠═╦══╣╔╗╔╗╠══╦═╝╠══╗
║╔══╣╔╣╔╗║║║║║║╔╗║╔╗║══╣
║║──║║║╚╝║║║║║║╚╝║╚╝╠══║
╚╝──╚╝╚══╩╝╚╝╚╩══╩══╩══╝
Don't ask us for a release date; we don't know either.

User avatar
sven_engelen
Posts: 589
Joined: 21 Feb 2014 11:42
Location: Venlo and Helmond (school)

15 May 2014 10:52

https://onedrive.live.com/redir?resid=9 ... C30B%21197you can download it so you can see it yourself
Image
Tregion Developer and Promods associate ;)
Currently working on Utrecht and bugfixing ofcourse :P

User avatar
MandelSoft
Lead Developer
Posts: 3770
Joined: 08 Aug 2013 10:48
Location: Zoetermeer [NL]

15 May 2014 11:01

I see what's the problem: the directory structure isn't entirely correct.

You now have a file structure like this:
..\test\sector_+####+####.###
..\test.mbd

This is the correct structure:
..\map\test\sector_+####+####.###
..\map\test.mbd
Your daily dose of wisdom!
╔═══╗────╔═╗╔═╗────╔╗
║╔═╗║────║║╚╝║║────║║
║╚═╝╠═╦══╣╔╗╔╗╠══╦═╝╠══╗
║╔══╣╔╣╔╗║║║║║║╔╗║╔╗║══╣
║║──║║║╚╝║║║║║║╚╝║╚╝╠══║
╚╝──╚╝╚══╩╝╚╝╚╩══╩══╩══╝
Don't ask us for a release date; we don't know either.

User avatar
sven_engelen
Posts: 589
Joined: 21 Feb 2014 11:42
Location: Venlo and Helmond (school)

15 May 2014 11:07

Thanks this worked fine for me :D
Image
Tregion Developer and Promods associate ;)
Currently working on Utrecht and bugfixing ofcourse :P

User avatar
sven_engelen
Posts: 589
Joined: 21 Feb 2014 11:42
Location: Venlo and Helmond (school)

15 May 2014 11:19

Okay but i still can't turn the semaphores on :(
Image
Tregion Developer and Promods associate ;)
Currently working on Utrecht and bugfixing ofcourse :P

User avatar
MandelSoft
Lead Developer
Posts: 3770
Joined: 08 Aug 2013 10:48
Location: Zoetermeer [NL]

15 May 2014 11:54

Maybe that particular intersection has no traffic lights nodes attached to it. Not all prefabs have traffic light possibilities
Your daily dose of wisdom!
╔═══╗────╔═╗╔═╗────╔╗
║╔═╗║────║║╚╝║║────║║
║╚═╝╠═╦══╣╔╗╔╗╠══╦═╝╠══╗
║╔══╣╔╣╔╗║║║║║║╔╗║╔╗║══╣
║║──║║║╚╝║║║║║║╚╝║╚╝╠══║
╚╝──╚╝╚══╩╝╚╝╚╩══╩══╩══╝
Don't ask us for a release date; we don't know either.

User avatar
sven_engelen
Posts: 589
Joined: 21 Feb 2014 11:42
Location: Venlo and Helmond (school)

15 May 2014 11:56

Hmm okay, i have the city/highway interchange
Image
Tregion Developer and Promods associate ;)
Currently working on Utrecht and bugfixing ofcourse :P



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 6 guests