baltic dlc borders

You can talk about anything here (but respect the rules)
Post Reply
asilas
Posts: 133
Joined: 03 Jul 2017 21:57
Donation rank:

08 Feb 2019 19:28

so if you gonna add borders from baltic so how you gonna add realistic chechpoints like in balkans becouse only 4 prefabs made from baltic dlc borders

User avatar
penguinaz
Developer
Posts: 1223
Joined: 26 Sep 2014 06:42
Donation rank:
Location: Toronto Canada

09 Feb 2019 07:21

We will be using our existing border checkpoint buildings in the Balkans, but we will be adding the Document Check feature to them.
Mapping... somewhere

asilas
Posts: 133
Joined: 03 Jul 2017 21:57
Donation rank:

09 Feb 2019 10:05

Yes thanks becouse some map moders using same border prefab and its boring and what about Baltic borders

WILLof4tune
Posts: 5
Joined: 02 Oct 2017 22:09

09 Feb 2019 11:44

do we have an eta yet I've been putting off playing ets2 until promods is fully compatible with btbs dlc and I miss trucking :/

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 1629
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

09 Feb 2019 16:54

Hi,

we do not give eta - it's ready when it's ready.

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods 2.32 + RusMap 1.8.1 + Emden 1.02c + Sardinia Addon 0.9.1 + Paris Rebuild 2.3 + Southern Region 7.8.0
ATS: Coast to Coast 2.6.2.2 + Viva Mexico 2.5 + Canadream 2.7.1 + US Expansion 2.5 + Project Going North 0.8


ProMods Moderator since April 2018

Image

Shiva
Posts: 1061
Joined: 21 May 2015 01:09

10 Feb 2019 04:41

WILLof4tune, a 2nd profile with no mods would be 1 way to go.
Monaco 2011 Route. Traffic map.
Possible ETS2 route 1 and/or 2?



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests